עזרה בתכנון מסלול

sugarhigh

New member
עזרה בתכנון מסלול

אני רוצה לנסוע בינואר לדרום אמריקה,את הקרנבל אני רוצה לעשות בסלבדור. האם זה אפשרי להתחיל בינואר בברזיל ואחרי הקרנבל לעבור באיגואסו ומשם דרומה לצ'ילה/ארגנטינה.זו לא העונה,השאלה אם מזג האורי קר מידי וזה "ללכת עם הראש בקיר"? האם לדחות את הטיול? להתחיל בארגנטינה/צקילה ואז ברזיל לקרנבל נראה לי לחוץ מידי. אני אשמח לעזרה בנושא, תודה, ליענה

natyh

New member
כן

תצטרפי לתת הגל , בניגוד לגל הראשי . תמצאי את עצמך בתת הגל שיורד בסביבות מרץ מברזיל לצילה לדרום במהירות מטורפת . זה אפשרי , זה נהדר וזו האופציה הטובה ביותר עבורך ועבור עוד בערך קרוב לאלף מטילים במסלול הזה . שעולים מאוחר יותר לבוליביה מצפון צילה ונפגשים שם בגל הראשי [שמגיע מברזיל . בכלל גלים זה נושא מרתק .... נתי חבר של כבוד בתת הגל 1994

sugarhigh

New member
תודה+שאלה

היי, רציתי לדעת ממישהו שעשה את המסלול בתקופה של מרץ ואפריל,איך המזג אויר? האם לדחות בשנה? תודה ליענה

natyh

New member
בסוף מאי

1994 ביום האחרונות בו פעלו המעבורות חזרתי מהטורס דל פיינה . שהיתי ברפוחיה גריי בזמן בו בנו אותה וצילמתי את הבניה . כל הפועלים ואני ישנו בסככה הפתוחה ברפוחיה הישנה . זו היתה חויה מדהימה , לקום כל בוקר עם התה הציליאני מוי צורה בשפת המקום ( תירגום לעברית חברה בפשטנות מסוימת ) ומשם לקפוץ לטיל לקרחון הגריי המדהים , ולצלם במשך שעות . המזג אויר לא לטובתך כבר כתבתי זאת ועדיין תמצאי הרבה מאד מטפסים על ההר וילה ריקה . האם לדחות בשנה ? זו שאלה מצוינת , קטונתי מלהשיב עליה . תראי ביבשת הזו יש כל כך הרבה אטרקציות שלאחר שלוש שנים עדיין לא הייתי ב: גלפגוס , לא ירדתי לסיור גונגל מקיטו עד מנאוס בעקבות פרנסיסקו דה אוריינה , לא עשיתי ראפטינג באפורימק . לא הגעתי למפל אנג'ל בונצואלה . ועוד ועוד ועוד . אם תשאלי מה אם יכולתי אני עושה מחר בבוקר ? אז שוב את זה ואפילו חוזר על חלק מהמסלול בו כן הייתי וחוזר לפורטו נטלס לבקר את נלי אולגין הקזה הישראלית הראשונה בנטלס . בקיצור אני כבר מתחיל להתרגש אז כדאי שאפסיק פה . נתי

sugarhigh

New member
עזרה+שאלות:)

החלטתי שאני ורצה לנסוע,אין לי עם מי ואחרי כמעט חודשיים של חיופשים במטייל+לוחות מודעות באינטרנט לא מצאתי. אני לא רוצה לנחות לבד בריו. נשאלת השאלה אם יש בכלל כרטיסים לדצמבר?האם שווה בינואר לעושת בלחץ צ'ילה/ארגנטינה או לעשות זאת אחרי הקרנבל. אני בלחץ ומבולבלת והטיול אמור להיות הנאה לא מרגיש כך כרגע. אני פשוט לא יודעת מה לעשות:)לדחות לנסוע בינואר ולראות מה יהיה? תודה,

sela v

New member
ממליץ לכתוב הודעה חדשה

מכיוון שההודעה לא קופצת יותר.

למעלה