עזרה בתכנון מסלול

עזרה בתכנון מסלול

שלום לכולם אני ו2 חברים מתכננים לטוס בחודש הבא למזרח ויש לי כמה שאלות... 1. אנחנו מתכננים להגיע לללאוס תאילנד קמבודיה וויטנאם נאפל והודו מה כדאי לעשות קודם והאם זה אפשרי באוטובוסים או רכבות? 2. מה עלות המחייה וכמה כסף צריך בערך ל5 חודשים בהנחה שאנחנו חיים כמו שצריך ? תודה רבה מראש

עמית22

New member
איזה כיף

תאילנד, לאוס, ויטנאם וקמבודיה בעלות גבולות יבשתיים שניתן לנוע דרכם בחופשיות (צריך ויזה). מהאיזור הזה להודו ונפאל צריך לטוס, וגם בין שתי המדינות הללו ניתן לנוע דרך היבשה. 6 מדינות בחמישה חודשים, נראה לי קצר מדי.. מה שכן הייתי ממליץ לא להגיע לתאילנד אחרי הודו ולא להגיע לקמבודיה לפני הודו (מה שדי בלתי אפשרי
, אבל אם היה ניתן לעמוד בזה זה מאוד מתגמל) והנה משהו על עלות מחיה ברי, אולי גם תנסה לעשות כזה FAQ אצלנו, את החלק הזה אתה יכול פשוט להעתיק מבחינתי (לא יודע אם צריך לשאול את סלע..?)

kogawa

New member
טריאטלון

המסלול מתחיל בדלהי, סיבוב בראג'אסטאן, חזרה לדלהי, אגרה ובנראס, ומשם אוטובוס לפוקהרה נפאל. טרק ABC באנפורנה, ראפטינג קצר ולעמק קטמנדו. טיסה לבאנגקוק והצטידות בויזה לקמבודיה, ואוטובוס לסיאם-ריפ (אנגקור), ומשם ספידבוט לפנום-פן, להוצאת ויזה לויאטנם ושהיה בעיר וסביבותיה. אוטובוס לסיגון ויאטנם, סיור בדלתא של מספר ימים, ואוטובוס מחולק למספר תחנות להאנוי. עצירה בתחנות לאורך הדרך - מספר ימים בכל מקום: אזור ההרים הדרומי, חוף נאטראנג, הויאן, הואה, האנוי, הוצאת ויזה ללאוס. טיול להא-לונג, טיול לשבטי הצפון וסיורים בסביבה. אוטובוס רצח לויאנטיאן בלאוס, וואנג-ויאנג, לואנג-פארוואנג, ונקודת החלטה האם להפליג לתאילנד או לעלות לצפון לאוס. הגעה לצפון תאילנד (ויזה בגבול), וטיולים בצפון תאילנד, והדרמה דרך סוקוטאי ואיוטיה לבאנגקוק. עד אז תהיה מגובש דייך לאיזה אי אתה רוצה להדרים, ובאיזה סוטול יגמר הטיול/טריאטלון שלך. רק שאלה: איפה ולמה המדינה הקסומה, והגדולה ביותר במזרח (פרט לסין ולהודו), ושעליה אתה מוותר כל כך בקלות, בעודך מעופף מעליה, וכמעט אינה מוסיפה עלויות, נמצאת בתוכניותך? (הכוונה כמובן למיאנמר..)

למעלה