עזרה בתכנון יום כיף

berdoron

New member
עזרה בתכנון יום כיף

שלום לכולם אני אמור לארגן יום כיף או פעילות מגבשת הפעילות אמורה להתקיים למטרת הפגת מתחים לאחר תקופה לוחצת מאוד במקום העבודה אשמח להצעות שלא דורשות הרבה תקציב למרות שהייתי שמח לקיים פעילות זאת בטבע (טיול וכו) אני נאלץ לקיימה במשרדי החברה כך שהפעילות צריכה להיות מותאמת אשמח להצעות של תחרויות כיפיות ופעילויות בהן עובדים ממחלקה אחת יכולים להכיר יותר טוב את חבריהם

דוריק30

New member
פעילות מגבשת

outdoor ו indoor בהנחה שככה כותבים את זה
קרוסלה, פתקים על הגב ורושמים דברים אחד לשני
לחלק לקבוצות קטנות ולתת לכל קבוצה כמה אביזרים שיכינו פעילות קצרה לכולם
ספורט היתולי- יכול להיות משחקי יומולדת מימי הילדות
חידון לפי מחלקות- אפשר בנוסח התוכנית מערוץ 10, שהוא מגיע לבתים של אנשים ושואל גם שאלות ידע כללי וגם שאלות על הבית והשכונה. אז כל מחלקה יכולה לשאול על המקום שלה כל מיני שאלות- על דברים שהם עושים, מה יש שם, דברים מיוחדים וכו'
שניצל בורשט הידוע לטובה האם זה הכיוון?

berdoron

New member
לא הבנתי כמעט אף סעיף

- למה הכוונה באינדור ואאוטדור - לא הבנתי את הקטע של המשחק קרוסלה - זה לא כל כך יעבוד במקרה שלי למרות שזה דבר נחמד (אני לא רוצה להעביד אלא פשוט לעשות כיף) - לגבי הספורט היתולי כבר עשו את זה - חידון? רעיון נחמד אבל לא מתאים למטרה שלי כי אני מחפש משהו אך ורק למחלקה שלי שמונה 200 עובדים מחולקים לצוותים - שניצל?!?!?!? לא הבנתי אבל בשיא הרצינות אני מודה מאוד על ההתייחסות כי אני ממש אובד עצות

דוריק30

New member
חזרתי לנסות ולהסביר

קרוסלה- מתחלקים לשתי קבוצות ויושבים במעגל חיצוני ופנימי. כל אחד במעגל הפנימי יושב מול מישהו מהמגעגל החיצוני. נותנים נושא לשיחה שעליו ידבר הזוג במשך 3-5 דקות. בתום הזמן המעגל הפנימי נע טוסיק אחד שמאלה ונותנים נושא שיחה אחר. הפעלה עצמית- שכל קבוצה מקבלת שקית עם אביזרים. אין פה עניין של להעביד, זה דווקא יכול להיות נחמד ומצחיק וקליל שניצל בורשט- חידונים. מחלקים לקבוצות לא גדולות. על שולחנות שמפוזרים יש חידונים: תפזורת, תשבץ, מילים הפוכות וכו'. כל פעם עוברים שולחן ובפרק הזמן שיש צריכים לפתור את החידה. ובמחשבה שניה, אולי תסביר יותר במה מדובר. קצת איבדתי את הבקשה שלך

berdoron

New member
בסוף אנחנו מארגנים "יום ספא"

נשאיל ממישהו משרד נביא לשם מיטות עיסוי עם שני מסאזיסטים נרות ועניינים ועוד מסאזיסט אחד שיסתובב בין העובדים ויתן עיסוי לכתפיים ולגב בזמן העבודה עצמה

KarinDi

New member
רעיון מגניב!

אהבתי ביותר. מכניסה לרשימת הרעיונות שלי :)

למעלה