עזרה בתכנון טיול!!!

עזרה בתכנון טיול!!!

שלום כולם! קוראים לי מתן ואני ו-5 חברים שלי יוצאים בעזרת השם לטיול של 20 יום בסקוטלנד. מבחינת טראקים וציוד אנחנו פחות או יותר מסודרים -אך הצעות יתקבלו בברכה, ה שכן יש לנו בעיה זה עם לינה ותחבורה, התחבורה בסקוטלנד מאד דלה וקשה מאד להגיע מאזור לאזור- וכן מלונדון לסקוטלנד. הטיול שאנחנו יוצאים אליו הוא של macbackpackers. אז אם מישהו יודע איך מגיעים מלונודון לאדינבורו בעשרים וחמש פאונד, או סתם איך מסתדרים בסקוטלנד- בבקשה בבקשה שיצור איתי קשר תודה רבה על העזרה מתן

doronhall

New member
המלצות לסקוטלנד

1. להגיע לאדינבורו/גלזגו, הדרך הזולה ביותר היא בטיסה (כן! יותר זול מרכבת). תנסה www.easyjet.com או www.ryanair.com לטיסות זולות. 2. אני טיילתי עם רכב שכור. לא נראה לי שיש עוד אופציות תהנו

sela v

New member
תחבורה

אפשר לנסות גם את הרכבת או אוטובוס. אם מזמינים ברכבת מספיק זמן מראש המחיר לא מאד יקר. תנסה באתרים בקישור. תנסה גם חברות הטיסה שהזכירו לך ואם רוצים כרטיס הלוך ושוב גם בריטיש לא מאד יקרים, תנסה לברר אם אתה יכול להזמין כרטיס איתם מהארץ ישר עד סקוטלנד. לגבי איך להגיע למקומות הקטנים, כבר הזכרת את החברה שאתה נוסע איתה, יש עוד אופציה וזה אוטובוס הדואר. אני אמור לסע בו ביום שבת הבא.

עמלצון

New member
המלצה

אל תוותרו על ISLE OF SKYE. אי שמחובר ליבשה עם גשר ואפשר לעשות מסלול מעגלי עם רכב. לחצות במעבורת ולחזור דרך הגשר. מה יש שם ? צוקים שנופלים למים, מפרצים פסטורליים, כבשים, כלבי מים, ציפורים והרבה ירוק. עיירה מומלצת ללינה ובסיס לטיול היא PORTREE. עיירת דייגים על מפרץ מקסים. כמה מסעדות טובות. הרבה תיירים בקיץ ופאבים עם מוסיקה סקוטית ואירית. כייף. עוד המלצה. אזור ה- HIGHLANDS של סקוטלנד. נמצא שם ההר הכי גבוה בבריטניה. מסלולי הליכה טובים. מקומות לינה מומלצים :FORT WILLIAM וכפר קטן וחמוד בשם SPEAN BRIDGE. הרבה גסט האוסים. אם תרצה עוד עזרה תשלח לי מסר. לסיום, תמונה שממחישה שאין מה לראות בסקוטלנד....

למעלה