עזרה בתכנון טיול

עזרה בתכנון טיול

טוב, אז ככה: החלטנו לטוס ל-7 עד 10 ימים לאירופה באוקטובר, לטיול עם רכב, לאחד מהיעדים הבאים: שוויץ, ספרד, הולנד, צרפת. השאלה היא לאן הכי כדאי ליסוע כדי לראות אחלה נופים, הרים, אגמים וכו' בפרק הזמן הקצר שיש לנו? הבנתי שלספרד (שהיה היעד המקורי) פחות משבועיים זה מעט זמן בשביל מסלול ממדריד לברצלונה דרך הצפון. כל עיצה תתקבל בברכה.

maz

New member
צפון איטליה

איזור האגמים בגבול של איטליה ושוויץ. אפשר לנחות במילנו ומשם להצפין או בשוויץ ולעבור את הגבול דרומה. כמו שרצית: אחלה נופים, הרים (הדולומיטים) וכמובן גם אגמים. זה אזור גבוה, אז מזג האויר באוקטובר קצת גבולי, אבל לפחות כשאני הייתי שם היו לנו ימים של שמיים כחולים לגמרי באוקטובר. בהולנד קצת תתקשו למצוא הרים... (למרות שזו יופי של מדינה)

sela v

New member
מינכן

את ספרד אני לא מכיר, אבל אני יכול להמליץ על יעד נוסף והוא מינכן. יש דילים מאד זולים של טיסה+רכב למינכן. ממינכן אתה יכול לטייל באזור בוואריה, היער השחור, האלפים הגרמנים, האוסטרים והשוייצים. באוקטובר כבר קצת קר, ולכן יש פחות תיירים, ומחירי מקומות הלינה יורדים בהתאם, כי זו גם לא בדיוק עונת הסקי.

kogawa

New member
דולומטים שוויץ לוגנו

ל-10 ימים סע מונציה דרך הדולומטים לאלפים השווצריים וחזרה דרך לוגנו למילנו

התשובה הספרדית

אפשר לעשות הרבה כיף, כיף, ועוד כיף מברצלונה לכיוון מערב, בשבועיים: חזרתי לפני חודשיים מטיול של 11 יום: 3 ימים ברצלונה ו-8 ימים הרי פירנאים. המסלול היה מברצלונה צפונה, על החוף ואז צפון מערבה לעיירה של דאלי ומשם מערבה דרך כבישים יותר צרים וכפרים קטנים ושתי שמורות טבע, עד לאיזור JACA (לא רחוק מפמפלונה) ואז חזרה דרומה בכביש מהיר, לברצלונה - ביום אחד (מסלול מעגלי). הרבה מים, עוד יותר הרבה ירוק, 2 שמורות טבע יפות מאוד - כל אחת יום טיול שלם, כפרים קטנים, הליכה ברגל, אוכל נחמד, מחירים פחות יקרים ממה שציפינו וספרדים שדוברים בעיקר ספרדית.

yayou

New member
איטליה או צרפת

אני מצטרפת להמלצה הקודמת - צפון איטליה. אחלה איזור! בצרפת, אתם יכולים לטייל באיזור האלפים - כל איזור אתרי הסקי פורח ומדהים בעונת הקיץ. אתם יכולים לטוס לג'נבה ומשם לטייל בצרפת ובשוויץ. לגבי הולנד, לטעמי אם אתם מחפשים נופים וטבע, היא במקום האחרון ברשימה. בספרד עדיין לא הייתי (אבל זה היעד האירופאי הבא).

למעלה