עזרה בתכנון בר

nirber

New member
עזרה בתכנון בר

שלום לכולם, אני משתתף פאסיבי בפורום ואני נהנה מאוד לקרוא בו. אני מתכוון לבנות בקרוב בר בבית, אך חסרות לי מספר מידות לבנייה. מצורף תרשים של פינת החדר בו יותקן הבר. המידות בסנטימטרים. אני צריך לדעת מה המידות המקובלות של: א: מדפי משקאות, מסומן בצבע אדום. ב: דלפק עבודה, כחול. ג: עומק שטח העבודה(רוחב הבר). הדלפק יכיל: מכונת אספרסו קטנה. כלים. בלנדר. וכו' בתוך הבר צריך להיות מספיק מקום לאדם אחד ושלא תורגש צפיפות. ----מה העומק המינימלי שיקיים את התנאים הללו----- אשמח לקבל עוד הצעות ושיפורים. בתודה מראש, ניר

an3c

New member
מה זאת אומרת 'מידות מקובלות'?

זה לא מגרש כדורסל שהסל צריך להיות שני מטר(ומשהו..:) וכל המגרש 40 מטר וכו'.. תקבע את המידות הנוחות בשבילך. גודל הארונית? כמה בקבוקים אתה מעוניין שהיא תחזיק? האם אתה מעונין ביותר משורה אחת על כל מדף? אם כן שעומק המדף יהיה גדול פי כמה שאתה רוצה מבסיס בקבוק ממוצע. הגובה מן הסתם תלוי בגובהך ובגובה התקרה.. בקיצור מה שאני מנסה לומר, שאתה קובע את המידות לפי רצונותך, זה לא שיש תרשים וכולם בונים לפיו. הדבר היחיד שאולי כן תרצה לברר, הוא גובהו של הדלפק, שלא תבנה אותו גבוה מידי או נמוך מידי. (אתן לך תשובה בעניין מחר) בקשר להצעות ושיפורים, אני לא יודע בדיוק את תוכניותך אז הנה כמה נקודות למחשבה. *האם בדלפק יהיה גם משטח עבודה מצידו הפנימי? ומקום אחסון? *האם יהיה לך מקרר קטן בבאר? אם כן תשריין לו מקום ליד נקודת חשמל, ובאופן שלא יפריע למדף הבקבוקים(שהכל יהיה נגיש). *חשבת על מתלה לכוסות? *אולי כיור? *תאורה במדפים? מאיזה חומרים אתה מתכנן לבנות את הבאר אגב? בכל אופן, שיהיה לך בהצלחה אם אתה מעוניין בתרשימים, תמונות, והפניות לבארים שונים צור קשר בפרטי.

למעלה