עזרה בתירגום מסמך

י ע נ ק י

New member
עזרה בתירגום מסמך

שלום חברים סוף כל סוף אחרי הסחבות של איש המחשבים שלי כמה שבועות, הוא הביא לי את הסורק לפני כמה דקות במזל טוב ואני שמח לבקש מחבריי תירגום במסמך שקיבלתי מארכיון זמושט בפולין תודה לכם

י ע נ ק י

New member
אני מתנצל

הסריקה לא יוצא ברור אני זקוק לאחד שמבין בסורק שיתכנן לי את בהירות המסמך תודה הטכנאי שלי אמר לי שזה לא התחום שלו אני צריך איש שמבין בתוכנת סריקה שיעזור לי בעניין... נו מה נעשה

י ע נ ק י

New member
נסיון חוזר עצמי

אני מנסה שוב אני מקווה שזה יצליח ואשמח לקבל את עזרתכם

יעקב 1948

New member
תמצית תרגום

יענקי, שורה תחתונה:מצאו 50 רישומים שונים הנוגעים למשפחות שציינת ואח"כ מפרטים כמה דולרים יש לשגר ולאן ע,מ לקבלם. אשתדל לספק תרגום מלא היום או מחר. ברכות. יעקב רוזן

י ע נ ק י

New member
תודה יעקב

אשמח גם לקבל עוד חוות דעת קטנה על המסמך המצורף שקיבלתיו מארכיון בלובלין באיזה שפה היא כתובה, ולמי אני יכול לפנות לבקש תרגום תודה

talia olav

New member
המסמך בפולנית -

חבל שחלקו התחתון קטוע והחתימות חסרות. הנה טיוטה חפוזה של תרגום ראשוני - אשלים ואדייק בפרטים בסוף היום (או אחרים אם יתפנו לפני...). -- זה קרה בעיירה חרובישוב, ב-22 באפריל 1866, בשעה הרביעית אחרי הצהרים. הגיע היהודי שייע פומפ .... המתגורר בחרובישוב, בן 23 שנים, ובנוכחות העדים היהודי יונה הורוביץ ? בן 46 ו-?? ?? בן 34, מחרוביישוב, והראו לנו תינוק ממין זכר שנולד ... מאשתו סורלה לבית לודן Luden בת 22,... ולתינוק ... ניתן השם שולים (שלום). --- שים לב שנישואי ההורים מופיעים אף הם ב-JRI ב-1861.

י ע נ ק י

New member
תודה יקירי!! גדול

שלחתי לך גם מייל אני ישלח לך כמה מסמכים ובזמנך הפנוי אשמח אם תוכל לתרגמו לי ביי יום נעים

talia olav

New member
התעודה שפרסמת בפורום תרבות פולין

קשה מאד לקריאה. אפענח היום את מה שאוכל. את יתר התעודות אשאיר לאחרים - בתקוה שיש עוד מתנדבים. ואם לא - תעלה כל כמה ימים תעודה אחת נוספת - לא בבת אחת...

talia olav

New member
המשך תרגום

זה קרה בעיירה חרובישוב, ב-22 באפריל 1866, בשעה הרביעית אחרי הצהרים. הגיע היהודי שייע פומפ, פועל / שכיר (Wyrobnik) המתגורר בחרובישוב, בן 23 שנים, ובנוכחות העדים היהודי יונה הורוביץ [?] בן 46 ו-אברשה [?] ליידרטיך בן 34, מחרוביישוב, פועלים מחרובישוב, והראו לנו תינוק ממין זכר שנולד בחרוביישוב ב-14 באפריל השנה, בשעה שש [?] מאשתו סורלה לבית לודן Luden בת 22, ולו [לתינוק] בטקס הברית... ניתן השם שולים (שלום) מסמך זה נקרא ונחתם ע"י...[חתוך].

למעלה