עזרה בתוכנת power measure

rois5

New member
עזרה בתוכנת power measure

שלום לכולם. הורדתי את התוכנה והתקנתי אותה אבל יש כמה דברים שאני לא מבין בדיוק: מה זה אומר ה 7% warning? ובתמונה השנייה: מה זה הCYCLE COUNT? שהמחשב נטען ומגיע לסוף הטעינה זה ממשיך לעלות ב 1 כל 2 דקות. והציור הזה של הWEAR בצד ימין למטה? מה זה אומר ה25 %? האם הסוללה שלי תקינה לפי המדדים האלה? תודה לעונים. רועי.

rois5

New member
שאלה נוספת

יש לי מטען לא מקורי אלא אוניברסלי שרכשתי מאופיס דיפו ויש לו כיוון של הוולט. כמה זה אמור להיות בשביל הנייד שלי? אם אני שם על 24V אז הוא נטען תוך שעה אם אני שם על 19V כמו שחבר המליץ וטען שזה מה שאמור להיות למחשב ,לוקח לו 9 שעות להטען. האם זה נורמלי? תודה לעונים

levikon

New member
תגידי תודה שלא שרפת את המחשב עדיין.

את צריכה לשים בידיוק את כל הפרמטרים נכון. אין כזה דבר בערך 19 וולט, זה צריך להיות בידיוק עד הנקודה.

kimpatsu

New member
battery wear?

:Battery wear level Indicates how much Full Charge Capacity has become less compared with Designed Capacity. A battery wears gradually as it goes through charge and discharge cycles or secular charge, and its capacity decreases. Battery recalibrating (you will find this function in the BIOS) mostly improves the battery wear level. כמה זמן יש לך את הסוללה?

rois5

New member
../images/Emo13.gifיש לי את הסוללה כשנתיים וחצי

האם היא בסדר לפי התוכנה הזו?? תודה לעונים

kimpatsu

New member
שנתיים וחצי?

אתה יכול להיות מבסוט, אני "איבדתי" כבר 27% בחצי שנה. הממוצע השנתי 30%, כלומר מצבך טוב מאוד. באיזה נייד וסוללה מדובר?

rois5

New member
נייד של קומפאק, דגם...

evo N1020V, דגם אני לא יודע . אם הסוללה במצב טוב ,אז מדוע היא מתרוקנת תוך שעה בחיבור לאינטרנט אלחוטי, וללא החיבור מחזיקה שעתיים ?? היא לא אמורה לסחוב יותר זמן?

kimpatsu

New member
יש מצב

שהגיע הזמן לסוללה חדשה? כדאי גם לשקול "חידוש" הסוללה הקיימת. בהצלחה.

bar666xp

New member
חיבור לנט אלחוטי מדובר במקלט/משדר

אז ככל שהמקלט/משדר חזק יותר סביר שהוא צורך יותר מתח(חשמל) הפרש של עד 50% יכול להיות בהחלט סביר.

למעלה