עזרה בתוכנה

עזרה בתוכנה

כשאני מפעיל רצוע דרך התוכנה.יש כמין פיפס כזה של קצב שמצפצף.איך אני מפסיק את זה ?תודה

תודה

אני יבדוק באמת.מה שכן יש לי בעיה אחרת.שאני מקליט מאורגן למחשב דרך כרטיס קול של USB ומשום מה רק בתוכנה הזו הוא לא מזה אותה.ואני לא מצליח להקליט דרך קיובייס.תודה

תודה

אני יבדוק באמת.מה שכן יש לי בעיה אחרת.שאני מקליט מאורגן למחשב דרך כרטיס קול של USB ומשום מה רק בתוכנה הזו הוא לא מזה אותה.ואני לא מצליח להקליט דרך קיובייס.תודה

אז ככה

אתה נכנס לתפריט למעלה לאופציה DEVICES ואז לאופציה DEVICE SETUP משם אתה ממשיך לתוך הפונקציה (יופיע מצד ימין) VST AUDIOBAY שם מצד שמאל למעלה תראה אופציה לבחור כרטיס קול - ולאשר תצטרך לבחור את הכרטיס שלך (במידה והוא באמת מזוהה ע"י המחשב) ישר מתחת תוכל לראות כמה עכבה (לייטנסי) יש לך ותוכל לדעת האם זה מספיק טוב לך בהמשך תעבור לפונקציה VST INPUT/ VST OUTPUT שם תוכל לראות אם הכניסות שלך קיימות כעת בקיובייס לפעמים תצטרך לצאת ולהיכנס מהפונקציה כדי לראות שזה פועל...רק לפעמים אח"כ צא (בהנחה שהכל מתקתק) תלחץ F4 שם תגיע לבחירת הכניסות והיציאות שים לב למונו וסטריאו שים לב לכניסות ולאן הן מכוונות לאחר מכן לך לערוץ שאתה רוצה להקליט ותגדיר בכניסה שלו את הכניסה שיצרת (לפעמים עדיף לקרוא לה בשם כמוׁGUITAR 01 לזיהוי מהיר) תלחץ על מוניטור ורקורד (אחד ליד השני בתוך הערוץ) וצא לעבודה :) בהצלחה

למעלה