עזרה בשרת

• פותח הנושא TREX
  • פורסם בתאריך

Black Snake

New member
חחח...

א. האייקונים האלה נראים כמו מבית היוצר של "דפנה ודודי"... מה זה הסמיילי הזה שמחזיק פרח ביד?! איפה אנחנו נמצאים?!!? ב. אני לא יודע איך זה אצלכם... אבל אצלנו אף אחד לא אומר לאף אחד "חמודי"...

Err0r

New member
אצלכם...?

ממ כבר ראיתי אותך יותר מפעם אחת במקרון, זתומרת שאתה משתמש של מקרון, ואולי לא ידעת אבל איציק בנה את מקרון, והוא היה שם מההתחלה של השרת הזה אז תסביר מחדש, איפה זה "אצלכם"? מלבד זאת שזאת מילה נורמלית לחלוטין. ו"מירקרים אמיתיים" - מה שהם מתעסקים זה יותר סקריפטינג, שפות תיכנות אחרות, מחפשים שרתים נורמלים להיות בהם, ואולי מנסים לפתוח שרת משלהם. אין הרבה מה לעשות בשרת שלא נועד למירקרים. חוצמזה שהייתי שם לפני כמה חודשים, בנענע, וקיבלתי ג´י ליין אחרי 5 דקות. Get A Life =)

Black Snake

New member
אצלנו...

חה! חחחחחה! קודם כל, הייתי במקרון- זה נכון, אני לא נכנס לשם קבוע, בסך הכל פרצתי כמה ערצוצים וכינויים של פאונדרים ועזבתי את השרת אחרי שהוא נפל אינספור פעמים... אתה מ-מ-ש לא מכיר אותי... זה בטוח. נראה לך שכל החיים שלי זה פריצת סיסמאות של שרתים? תאמין לי אני לומד שפות תכנות שונות כמו HTML, C, ++C, אסמבלי, ויז´ואל בייסיק, ג´אווה וסקריפטינג גם, ועוד.. לך תדע מה אני יודע ומה אני עושה! אני וחבריי חודרים לשרתים שונים רק כדי להציג יכולת, ואם אתה מקבל ג´י ליין בנענע- אתה ממש אפס...

Err0r

New member
אתה גם חסר אמביציה, נכון?

זה שקיבלתי ג´י ליין, זה בגלל שלמירקרים אסור להיות בשרת הזה. אתה הדוגמא למירקר הישראלי האביוזר. ואחרי זה מתפלאים למה אסור לישראלים להיות בדאל נט... ואכן, מקרון נופל הרבה, והאופרים בו גרועים לדעתי האישית. מה אתה חושב שאתה המצאת את הפריצות? LOL אני הייתי בשטויות האלה לפני שנה כבר. אם אתה חושב שבגלל שמצאת את הסיסמא של נענע - משהו שכל אחד יכול להשיג, אז אתה גדול - תחשוב שנית - כי אתה ממש לא.
איציק אהבתי את הסמיילים =)

havlaz

New member
נו כמו שאמרתי

אתה נכנס לשרתים, רק בשביל להציק.. " בסך הכל פרצתי כמה ערצוצים וכינויים של פאונדרים ועזבתי את השרת אחרי שהוא נפל אינספור פעמים..." דרך אגב, לפי התיאור שלך, זה היה ב3 חודשים האחרונים (הם נופלים כל היום בזמן האחרון, זה אחת הסיבות לעזיבתי). "נראה לך שכל החיים שלי זה פריצת סיסמאות של שרתים?" אמממ, אני חושב ששני הציטוטים האלה יענו על השאלה: * "אני וחבריי חודרים לשרתים שונים רק כדי להציג יכולת" * "בסך הכל פרצתי כמה ערצוצים וכינויים של פאונדרים"

Black Snake

New member
סורי, לא זה לא עונה על השאלה...

פששש.. אתה קשה הבנה... בוא נראה אם אוכל להסביר לך את זה: "בסך הכל פרצתי כמה ערצוצים וכינויים של פאונדרים ועזבתי את השרת אחרי שהוא נפל אינספור פעמים..." - זה לא אומר שזה מה שאני עושה בכל השרתים, אתה שוב מכניס לי מילים לפה! הבעיה האמיתית שאתה פשוט לא רואה את זה. "אני וחבריי חודרים לשרתים שונים רק כדי להציג יכולת" - אתה שוב טועה, זה ממש לא עונה על השאלה "נראה לך שכל החיים שלי זה פריצת סיסמאות של שרתים" ... אתה לא קולט, זה לא אומר שזה מה שאני עושה כ-ל הזמן..! תאמין לי אני עושה גם דברים אחרים חוץ מאלו. אז קח בחשבון את כל מה שאמרתי כאן ותפסיק להכניס לי מילים לפה. :))))))))

havlaz

New member
דרך אגב, האיקון

הוא לכבוד ט"ו בשבט. בתפוז יש מנהג מיוחד, שלא נהוג באף מקום כל פעם שמגיע חג או אירוע, מוסיפים את האיקונים של אותו אירוע, ולאחר כך מסירים. כמו שבחנוכה היה פה סופגניות, בראש השנה תפוחים ודבש, בפורים יהיה מסכות... וכולי... ודי דיד, תגיד שהאיקונים שווים

Black Snake

New member
אבל.. אבל... הם כל כך...

בעעע... בני כמה אנחנו!? ממתי חזרנו לגן? מה הקטע של החגים?! ואני אסביר לך עד כמה הם שווים לדעתי: לא הייתי יורק עליהם גם אם היו עולים באש - וזו דעתי האישית! זת´ומרת שאל תקפצו ותתחילו להגיד: "הוא פה בשביל להעלליבבבב... " וכל אלה.. איפה הסמיילי הישן והטוב?... איפה הוא?!?!?..

havlaz

New member
הסמיילי הרגילים קיימים

ומה הבעיה שלך עם איקון של טלוויזיה? של פרח? של סימן קריאה, או שאלה? למה בשביל להשתמש ב
צריך להיות ילד קטן? חוץ מזה, אתה לא היחיד, יש עוד הרבה פורמים בתפוז ואם האיקונים היו כאלה דבילים, לא היו כותבים עליהם בכל עיתון ואתר, ומקנאים בהם

Black Snake

New member
זו דעתי האישית...

בסדר.. ראיתי את הסמיילי... אבל למה לעזאזל להכפיש את שמו??? מה הוא עשה לכם???? תביא אתרים ומאמרים שכתוב בהם שהאייקונים שווים...
חיבוק?.. מזכיר לי את הפירסומת בשלט אצלנו על ההצגה "חיבוקי"... מישהו ראה אותה דרך אגב??
בלונד??.. נו באמת!!!! סמיילית?!?!?!? למה???? למה?!?!??!?!?!?!??!?!?

havlaz

New member
הנה הסמיילי ../images/Emo13.gif

והוא חמוד מוות אני עוד מעט יביא לך את האתרים אני צריך לחפש

למעלה