עזרה בשרת

• פותח הנושא TREX
  • פורסם בתאריך

TREX

New member
עזרה בשרת

כשאני ניכנס לMIRC לשרת irc.co.il יש לי רשימת חדרים לאיזה חדר צריך להכנס כדי לראות את המשתמשים? (אני ניכנסתי לחדרים ולא היה שם אף אחד)

havlaz

New member
הא? מה הכוונה?

אתה רוצה להכנס לחדר שיהיו בו כל המשתמשים בשרת?

Rul3R

New member
לפי דעתי

הוא התכוון ל mIRC Channel Folder. הרשימת ערוצים שם היא הברירת מחדל של המירק. זה הערוצים שחלאד אוהב לבלות בהם וחושב שיעזרו לנו. במקום זה אני מציע לבטל את זה שזה יעלה אוטומטית, להוריד את הסימון מה pop up folder on connect. או למחוק את הערוצים שם ולהוסיף ערוצים משלך.. דבר שני, בשביל לראות את הערוצים שיש בהם אנשים תכתוב list/ ותכנס לאחד הערוצים שם.. בסרבר שהזכרת הערוץ #עברית הוא הערוץ הכי גדול שם לדעתי.

havlaz

New member
נראה לי שגם ../images/Emo13.gif

חאלד האידיוט, תמיד חייב לסבך את כולם

havlaz

New member
ערבי - בריטי

דרך אגב, יודע שהוא לא עונה לסיומות .il? נאצי

Roeiz

New member
(=

האמת אני לא בטוח שאני הייתי עונה.. עם אנשים כמו בלאק סנייק, אין פלא.

havlaz

New member
אין קשר

הוא פשוט שונא ישראלים, כך אומרים וכך זה נראה.

havlaz

New member
מזהההההההההה?!?!?!??!!??

חוצפן!!! עברת כל גבול!!!! איקונים זוועה?!!?!?!!!!?!?!?!?!!!!?!?!?!?!!!!?!?!?!?!!!!?!?!?!?!!!!?!?!?!?!!!!?!?!?!?!!!!?!?!?!?!!!!?!?!?!?!!!!?!?!?!?!!!!?!?!?!?!!!!?!?!?!?!!!!?!?!?!?!!!!?!?!?!?!!!!?!?!?!?!!!!?!?!?!?!!!!?!?!?!?!!!!?!?!?!?!!!!?!?!?!?!!!!?!?!?!?!!!!?!?!?!?!!!!?!?!?!?!!!!?!?!?!?!!!!?!?!?ה חמודי! האיקונים שאתה רואה פה הם הכי טובים בעולם!!! מבית היוצר של גל ואורן תראה לי אתר עם איקונים יותר יפים מאלה!!! עבודות אומנות!!!! חוצפן!!!!!!!!!!!!!! עד לאיקונים ולמערכת של תפוז!!!
ודווקא אני יציג בפניך את קולקצית האיקונים המיוחדים של תפוז לט"ו בשבט (היום)

Err0r

New member
עברתי קצת...

על ההודעות של Black Snake ובהחלט הייתי נותן לו באן. לא רק שהוא נהנה להעליב, הוא גם גורם פה למהומות, גם המציא שפה חדשה(מירקרית) LOL וגם הוא החליט שלהיכנס לשרת שבכוונה שמו סיסמא אליו כדי שמירקרים לא יכנסו(מה לעשות, לא מתים עלינו =)), זה בסדר גמור. תיתביש לך, פושטק!

Black Snake

New member
שגיאה (ERROR)

איך אתה יודע שבאתי להעליב? זה פורום רשמי ומותר לכל אחד לחלוק את הדעות שלו עם אחרים.. :) ואתה לא עברת על כל ההודעות שלי, לא אמרתי שמירקרית זו שפה (במיוחד לא שפה שהמצאתי), רק אמרתי שצריכים לתרגם איתה את הערוצים בנטפאן מה שהרבה ילדים משחקים אותה יש להם את הסיסמא אבל אין להם מושג איך להכנס לערוצים. ERRRRRRRROOOOOOORRRRRRR!!!!!!!!

havlaz

New member
צר לי להגיד לך

אבל דווקא אלה שמתעסקים בכניסה לצ´ט של ערוץ שש, או תפוז, כי לעבוד על משתמשים בשרת, ולהציף אותם וכל זה הם הילדים הקטנים.. תראה לי אנשים רציניים שמתעסקים במירק ומשחקים בשטויות האלה..

Black Snake

New member
להגיד לי?..

תגיד לי פעם אחת, פ-ע-ם א-ח-ת שבה כתבתי שאני רוצה להכנס לשרתים האלה דרך מירק כדי להציף אותם ו"כל זה"... אז זהו, שלא תמצא! מי אמר שאולי התכוונתי לזה שגם אפשר לצ´וטט דרך מירק?!

havlaz

New member
עצם הדבר שאתה משחק

בללכת לפרוץ את הסיסמאות, זה המשחק. אני לא מתבייש להגיד את זה, אין לי אפילו סיסמא אחת של שרת סגור אין לי מה לחפש שם! את הזמן שלי שאני עוסק בIRC ומירק אני מקדיש לדברים קצת יותר בוגרים..

Black Snake

New member
כדאי שתכיר סוף סוף בעובדות העולם...

תמאמין לי, יש אנשים מירקרים בני 50 שכופלים אותך פי 100 והם מספיק בוגרים גם להודות בכך... להרבה אנשים יש מה לחפש בשרתים, אם אתה לא מעוניין אני לא מכריח אותך להיות שותף לזה.

havlaz

New member
אני אף פעם לא אמרתי

שאני הכי גאון שיש במירק יש את יוני שפה שאני כמעט בטוח שמבין יותר ממני, את רולר יש את עידו/ארז/עדי ויש עוד... אולי תספר לי מה יש לך לחפש בשרת של נטפאנים, שאסור לך להכנס אליו אם לא משחקים ילדותים

Black Snake

New member
אתה קשה הבנה...

אתה שוב חוזר אחורה... ועדיין לא קולט, אתה בכוונה עושה את זה או מה? בקשר לרולר/יוני/עידו/עדי "ויש עוד"... הם לא הגיבו להודעות הקודמות שלי... אז אין בכלל מה לדבר עליהם... נמאס לי להסביר לך שוב ושוב, אם אתה רוצה תשובות שלאלות כאלו פשוט תקרא את ההודעות הקודמות שלי.

havlaz

New member
רולר ויוני הגיבו

למקרה שלא שמת לב
אל תדאג, אני לא אוהב את הדיון הזה יותר ממך תאמין לי שקראתי את הכל, ואתה זה שחוזר על הכל.. אתה אומר שאני חושב שאני הכי טוב, בעוד שלא אמרתי את זה אז תגיד לי מי לא קורא הודעות..

Black Snake

New member
אתה שוב עושה את זה... הנה הוכחה

עוד פעם... ועוד פעם! אתה ממשיך להכניס לי מילים לפה! אני רוצה ציטוט מדוייק שלי שבוא אמרתי שאתה חושב שאתה הטוב מכולם... רק תמצא אחחחדד!! ושתדע, שהם לא הגיבו להודעות האחרונות שלי, מאוד קל להגיב למישהו בפרצוף ולהתחיל להגיד שהוא ליימר, וכשהוא מגיב לזה- הם מקפלים את הזנב ושותקים...

למעלה