עזרה בשעונים

A d i 1 2

New member
עזרה בשעונים

היי אני רוצה לקנות לחבר שלי (בן 22) מתנה שעון ליומולדת.. הוא אוהב עם רצועת עור העלתי כמה תמונות ואני ממש לא יודעת מה לבחור =/ מה לדעתכם הכי יפה? ותודה =))

tomi127

New member
ואווו איזה שעונים יפיםםםםםםםם!!!!

קודם כל מאיפה??? שנקנה גם.. הראשון השני והשלישי מעלפיםםםםם הייתי הולך על השני.. ומזל טוב!! במקרה שזה ליומולדת..

A d i 1 2

New member
תודה =)

חח תודה זה ליומולדת.. האמת שהכי אהבתי את החמישי.. אמרו לי שבשני הרצועה קצת נשית.. והראשון יפה אבל קצת הורס השתי נקודות מתכת האלה.. אוף קשה להחליט

אני אוהבת את 3 ו-4

אז את צריכה למקד את החיפוש: שחור או חום? עגול או מרובע? ולפי זה יהיה קל יותר.

גם אני 3 כי הוא הכי קלאסי ונראה טוב גם

עם כל דבר. רצועות עבות לא מתאימות לכל דבר במיוחד אם אתה רוצה להיות בהופעה רשמית כלשהיא.

eboy10

New member
3../images/Emo13.gif

בלי שום הסבר מיוחד, לדעתי הוא הכי יפה מבין החמישה.

Tu Lus

New member
נצל"ש קניית שעון אלגנט

שלום לכולם, אני רוצה לקנות שעון לבחור בן 23. הקריטריונים: שעון יפה ליציאה. יש לו שעון שחור אגרסיבי של סקווש (נראה לי שזו החברה) ואנחנו מחפשים משהו יותר שטוח על היד ושיהיה יפה ואלגנט. אין לי מושג אילו פירמות לקנות ואילו מותגים לחפש ואיזה לא. גם אין לי מושג למה זה כזה יקר? שעוני נשים עולים מכסף 200-300 שקלים וזהב רק קצת יותר. אני ראיתי בחיפוש שעונים באלפי שקלים. על מה ומה? אז על איזה מותג/חברה תמליצו? ואם לא מותג אז איפה לחפש?

אני באמת לא יודעת איזה שעונים ראית

אבל אישית כמעט לא ראיתי שעונים אלגנטיים ואיכותיים לנשים בפחות מ-500 ש"ח. יש גם שעוני גברים בכמה מאות שקלים. לי 200-300 נשמע מעט מדי, אבל אולי אני טועה ואשמח אם תמצאי ותתקני אותי. נסי במותג המקומי של שעוני עדי, האיכות טובה והמחירים אמורים להיות בערך מה שאת מחפשת: http://www.adiwatches.co.il/ וגם כמובן קסיו, שעם קצת נבירה אפשר למצוא דגמים אלגנטיים בכמה מאות שקלים: http://www.zap.co.il/models.aspx?sog=g-watch&db299576=299595&db276857=276858

אכן שעון טוב יש החל מ 600 ש"ח ומעלה. אפשר

ללכת לחנות שעונים של שענים בערים ולא לרשתות בקניונים. שם אפשר למצוא שעון במחיר סביר. טיפ אופציה שלא מחליפה את הראשונה: ברשת אלדו לנעליים בקניונים יש תמיד אקססוריס ובניהם שעונים במחירים נמוכים ומצחיקים. שווה לבקר. למשל עכשיו יש שם שעון עם 5 רצועות בצבעים שונים שניתנים להחלפה כסט במחיר של 200 ש"ח ואפילו פחות. שווה להסתכל.

למעלה