עזרה בשם... איך קוראים לשיר שהוא דיי אופרה מטאל כזה אני פשוט לא יודע.. תעזרו לי!!!!
A aviramskate New member 27/4/07 #1 עזרה בשם... איך קוראים לשיר שהוא דיי אופרה מטאל כזה אני פשוט לא יודע.. תעזרו לי!!!!
B BQL New member 27/4/07 #2 בוהמיין רפסודי? Bohemian Rhapsody למרות שהשאלה היותר נכונה היא איזה מהם, כי יש עוד כמה....
A aviramskate New member 27/4/07 #3 אני התכוונתי לשיר הספציפי כי בוהמיין רפסודי זה כמו מיקס כזה של 3 שירים לא??? תתקנו אותי אם אני טועה.. אבל אני מחפש את השיר הספציפי שזה דיי אופרה עם מטאל.. תעזרו לי..
אני התכוונתי לשיר הספציפי כי בוהמיין רפסודי זה כמו מיקס כזה של 3 שירים לא??? תתקנו אותי אם אני טועה.. אבל אני מחפש את השיר הספציפי שזה דיי אופרה עם מטאל.. תעזרו לי..
O Oukami Kun New member 27/4/07 #4 יש להקה שנקראת נייטוויש. זה מה שהם עושים. אופרה, עם מטאל. אולי כדאי לחפש שם
B BQL New member 27/4/07 #5 אולי תתן עוד פרטים, כדי שאפשר יהיה לעזור, כי זה לא אומר הרבה, מילים שאתה זוכר מהשיר עצמו או משהו בסגנון...
אולי תתן עוד פרטים, כדי שאפשר יהיה לעזור, כי זה לא אומר הרבה, מילים שאתה זוכר מהשיר עצמו או משהו בסגנון...