עזרה בשלט כניסה

olsenfan

New member
עזרה בשלט כניסה

שלום אביבה! רציתי לברר בשביל אמי: אנחנו רוצים לתלות שלט על דלת הכניסה הביתה(בית משותף). הדלת היא פלדלת מצופה מבחוץ בטפט חום ובפנים בלבן. כיוונה הוא: כאשר אני עומד מולה מחוץ לבית- בין צפון מערב למערב וכשאני עומד מולה בתוך הבית- בין דרום מזרח למזרח. האם העצה שנתת בזמנו לתלות שלט מלבני אדום תקפה תמיד ואם כן כיצד לתלות את המלבן- כשהצלע הארוכה מאוזנת או אנכית? בתודה לתשובתך רוצים לרכוש את השלט מחר, olsenfan

שלט הוא שלט

תמיד כדאי שיהי אדום שבשלט ולא חשבו על איזה דלת או באיזה כיוון. לתלות כשהמלבן לרוחב, מאוזן קנייה נעימה מחר שבת שלום

evyalfa

New member
למה אדום?

שלנו דווקא כחול, וכתוב בו את שמותינו הפרטיים ושם המשפחה, ובנוסף ציירנו שיבולים (רק שניים), הוא עשוי מאבן ורובו צבוע כחול אבל רואים את מסגרת האבן, מה דעתך?

שבת שלום

אז כמו שענו כבר כאן ואני אוסיף עוד. אדום הוא צבע שמעורר ומניע אותנו. הוא מביא אנרגיה לכל מי שמשתמש בו. זו הסיבה שכל מוצרי הפאנג שואי הם בשילוב אדום בתוכם וגם הקישוטים הסינים. ההמלצה היא אדום כדי לעודד הרבה אנרגיה לזרום לכיוון הבית שלנו. אדום מושך תשומת לב ואני יכולה להרחיב עוד הרבה יותר... אבל זמני קצר כרגע אולי בהמשך. הזכירו לי עוד כמה ימים לכתוב לכם על - אדום שלטים ורמזורים. מקווה שההסבר ענה לשאלתך

הי אביבה. סליחה שאני מתפרצת לשרשור

אך לפני כמה זמן היה שרשור בנושא טיהור הבית ואמרת כי תכתבי מאמר על כך. (הנני מזכירה...)

אני רוצה להוסיף שגם בבגדים יש חשיבו

ת לצבע האדום .שמעתי שכדאי ללבוש אדום לראיון ואכן ביתי לבשה אדום והתקבלה .היא הלכה עם חולצה אדומה.אני לא רוצה להשמע גסה מידי אך בזוגיות חזיה ותחתונים אדומים גם יכולים להוסיף.

sidi

New member
שימי לב

שהמון חברות מובילות בעולם משתמשות בצבע האדום בלוגו שלהן קסטרו, קוקה קולה, מקדונלדס, פיצה האט, פפסי, טויוטה ויש עוד הרבה... נראה שלמדתי משהו

למעלה