עזרה בשיר...

עזרה בשיר...

שלום לכולם מי מכיר את השיר suger & spice של the searchers ? אני צריך עזרה בתרגום השיר הנ"ל לעברית... זה שיר שאני מאוד אוהב רק אני רוצה לדעת את כל המשמעות שלו ואם הוא הופיע בסרט כלשהו ? תודה מראש....

השיר:"סוכר ותבלינים" משנת 1963

דווקא אחד מהשירים הפחות מוצלחים של להקת "המחפשים" לא זכור לי שהוא שובץ בסרט כלשהו, אולי ההח'ברה כאן יתקנו אותי.... השיר הגדול שפירסם אותם ב-63' היה: "ממתקים למתוקתי" ואחריו:"שיקוי אהבה מספר 9" להיט נוסף מוצלח מאד: "אל תשליכי את אהבתך" מ-1964 ליאור

יכול להיות שתבלבלתי... ../images/Emo9.gif

זה שיר שנראה לי של הלהקה הזאת (ככה זה רשום שמדייה-פלייר) אבל השיר מספר אם הבנתי נכון "ההיתי כה לבד עד שהגעת לחיי.. אני אוהב אותך את המלאך השומר שלי... (משהו כזה אני ממש לא טוב באנגלית) פלייז תעזר/י לי....

מצאתי את השיר .... ../images/Emo13.gif ../images/Emo13.gif

השיר הוא "YOU MEAN EVERYTHIG TO ME " של " NIEIL SEDAKE " משיהו מכיר יכול להסביר לי על מה הוא שר ? או אם הוא הפיע בסרט או באיזה שהוא הקשר ?

גלי®

New member
יאללה, נביא לך אותו בתרגום חופשי:

את היא המענה לתפילתי הגלמודה, את המלאך שהגיח מעל, הייתי כה בודד עד שהגעת אל חיי יחד עם קסם אהבתך... אינני יודע איך חייתי בעבר, את חיי, את גורלי, או, יקירתי אוהב אותך כל כך את הכל עבורי... אם תצטרכי אי פעם לעזוב, ישארו רק דמעות הבדידות, השמש מעל לא תזרח שוב לעולם, טיפות גשם יהיו בשמיים... אז אחזיני חזק, לעולם אל תשחררי, ואמרי שאהבתנו לעולם תתקיים... או, יקירתי אוהב אותך כל כך את הכל עבורי... את המקור, תוכל לקרוא פה...

השיר מ-1960 והוא לא מתוך סרט.....

פשוט שיר נהדר ורומנטי מאד! של זמר וכותב גדול זה היה בהחלט אחד מהסלואים היותר מצליחים של שנות ה-60' אני שמח שמצאת את השיר והנה התרגום המלא מאת גלי...
ליאור

תודה רבה אנשים

אלוויס המקורי תודה רבה על הענות המהירה ולך גלי את פשוט תותחית... שלחתי לך מסר תקראי אותו שוב אלף תודות....

פרחבר

New member
יכול להיות שצורף לסרט מאוחר יותר

כגון : אסקימו לימון לסוגיו...

למעלה