עזרה בשיקול דעת ???

BlogTV Police33

New member
תגובת המשורר !

בואו נתחיל בזה שאין פה שום תלונה על שום מורשה ולא הוזכר שם של מורשה וההודעה לא נכתבה במטרה ללכלך על אף פוליס או להתלונן על מישהו או לפגוע או כל דבר . ולסאלי שמתקשה בעברית אז הכותרת של ההודעה היא עזרה בשיקול דעת ... אני רוצה לדעת מה אתם הייתם עושים במקרה כזה ולהשוות למה שאני הייתי עושה. ובעיית ההשמנה שלה לא צריכה לבוא לידי ביטוי בקללות ומעשים זדוניים בבלוגים שתתעלה על עצמה ושלא תתחבר זה כמו נרקומן שמכור לסם - קח ממנו את האפשרות של להשיג מנה והוא יגמל !! תשווה את זה לבלוג ותדע שחסימה זה התרופה בשבילה . דבר שני הוא המילים שהיא השתמשה במבוגרים באמת לא מזיז לנו הרי זה הזמן שלהם להתפרק ולדבר מלוכלך אבלללל-- לא לפוליסים פוליס צריך לקבל כבוד בכול השעות . במיוחד שהקללות נרשמות בכללי לעיני מאות גולשים ובשעת השיא . ליוני היקר אני שמח שאתה יודע איך משתמשים בגוגל ובהחלט אתה יודע לעשות את הפעולה של העתק הדבק יישר כוח - אבל אני לא תומך בעבודה סמויה בטח שלה אצל אחת כזאת ובטח שלא במבוגרים הרי כמו שאתה אומר היא מחפשת את האקשן והכסח עם הפוליסים היא רגועה עד שאנחנו מגיעים ואז מתחילות אצלה הבעיות בראש . ויוני כמה זמן נדרש לדעתך לפוליס להיות בחדר ? בקיצור לעניין ולסיכום דברי - אם מישהו נפגע מההודעה שלי שביקשתי חוות דעה מקצועית בנושא עבודה אז אני מתנצל מראש אני את התלונות שלי בנושא הזה סגרתי עם הפוליס באותו יום ובמקום האירוע בשיחה אישית . אני ממש לא נפגע מכול ילד כאפות / עבריין מקלדת שקורא לי מנייאק או מכול פצוע ראש פה שמבקש חסימה ויש המון כאלו בזמן האחרון שרוצים חסימות כי הבלוג מפריע להם בחיים האישים או שמפריע להם בעבודה או עוד 10000 סיבות אחרות . ולדעתי גולש שמבקש בצורה יפה ומסודרת להיחסם מהבלוג עכב בעיות התמכרות אלו ואחרות ניתן להפנות אותו לענת/הנהלה ולארגן לו חסימה מיוחדת מלשדר בתפוז (רק לשדר) זה יכול להיות פתרון טוב ולחסימה ניתן לבקש מאותו גולש אישור שהוא באמת מסכים לזה וזה יכול לפתור לנו המון המון בעיות ומיעל את העבודה שלנו אבל כמובן זוהי דעתי שניתן לקרוא לה -הצעת יעול אפילו . ומי שמכיר אותי אני לא אוהב לריב אם אף אחד פה ובד"כ גם לא רושם הרבה בפורום רק במקרי הצורך והרגשתי צורך להתייעץ איתכם הרי אתם המשפחה שלי משפחת "הפוליסים" אז עזבו אתכם משטויות עכשיו ושיהיה לכולנו סופ"ש נפלא ואל תשכחו שאם שותים -מגיעים יותר מהר הביתה ..... בייייי רון .

Queenati

New member
אז ככה,

שימו לב
לפי רוב התגובות פה מי שוטר ומי מורשה. כמובן שלמורשה יש שיקול שונה, שקול ויותר מערכתי ולכן הוא בעצם - מורשה! באשר לסוגיית אקסטה: אקסטה היא גולשת ותיקה ובעייתית, כמו סקסית 23 למשל - אפשר תמיד לחסום אותה אבל היא תמיד תחזור בשלב זה או אחר. הבלוג משמש לה במה להביע את עצמה - לטוב או לרע. זה שהיא גולשת בעייתית לא אומר שצריך מייד לחסום אותה. תאמינו לי, יש לא מעט גולשים עם סוגיות שונות. מאותה סיבה שאת רונית סקסית23 לא תמיד נחסום אלא אם היא ממש חוצה את גבול הטעם הטוב (בדר"כ בהשפעת אלכוהול, סמים ואיום התאבדות
). כנ"ל לגבי כל גולש בעייתי אחר. המורשה ידע בהתאם לסיטואציה כיצד לפעול והפעולה פה היא לא בהתאם "לאמוציות" של אותו הרגע, קפריזה או כוחניות (שזה מה שמוצג פה לאורך השרשור). עם כל הכבוד לא כל מי שמקלל אותי יחסם - אין פה משחקי "כבוד". אני לא פה לריב עם גולשים או ללכת איתם ראש בראש. בדיוק כמו שמי שמקלל שוטר תנועה על דו"ח לא יכנס על זה לכלא..... אז שיקללו - שיבושם להם - מזה לא נתרגש ובטח שלא נתעצבן. הכוח עדיין אצלכם, אתם תמיד תהיו מעליהם ועם ההרשאות. אף אחד לא משחק פה משחק של "כוחות". כאמור - בשידורי המבוגרים אין מה להתרגש. אפשר לשוחח איתה (תלוי כמה היא ב"היי" באותו היום) כפי שהנושא טופל ע"י סיוון אשר שוחחה איתה. וזה עד הג'ננה הבאה....

למעלה