עזרה בשיקול דעת ???

BlogTV Police33

New member
עזרה בשיקול דעת ???

שלום לכולם אני צריך את עזרתכם בשיקול דעת לגבי גולשת ולגבי המעשים שהיא עשתה האם היא צריכה להיחסם ? או האם צריך לנסות לדבר איתה ולהבין למה היא מתנהגת ככה ? או האם צריך לסלוח לה בגלל שאנו יודעים שהיא לא בסדר בראש ? או האם פשוט להתעלם מכול הסיפור ? האם לאחר שהיא נרגעה ולא מקללת במשך 5 דקות צריך להבליג לעניין הזה ולשכוח אותו ? האם גולשת זו אשר נחסמה ב- 44 (אני ספרתי) ניקים שונים בעבר עדיין צריך שיקול דעת ? האם זו הדוגמא שאנו רוצים להעביר לגולשים הרבים (להזכירכם שעה עשר וחצי בלילה שיא הרייטניג של המבוגרים) שהם יכולים לקלל בלי סוף ופוליס שבחדר לא עושה כלום ? והשאלה הכי חשובה להיום האם אתם הייתם חוסמים אותה --- תגידו כן או לא !! ו ענת/מנהלי הפורום/מנהלי בלוג/שוטרים בכירים/מורשי חסימה/שוטרים מתחילים/שוטרים חדשים לטיפולכם המהיר אודה ! רון -33 ממתין לתשובות תודה שהייתם איתי לילה טוב לכולם אוהב אתכם תמיד באש ובמים ביתר ירושלים ... (אני בכלל אוהד מכבי זה סתם מתחרז יפה ) . נ.ב מצורפות תמונות להתרשמות לא לפחד להסתכל על כולם ולא להתעצל לפתוח אותם !!! (אכן תמונות קשות לצפיה ) .

BlogTV Police20

New member
../images/Emo46.gifהיא עוד לא חסומה?????

באופן חד משמעי למחוק אותה מהבלוגים!!! מגעילה... בעעע

BlogTV Police15

New member
בוקר טוב לכולם

קראתי והסתכלתי על התמונות,ניסיתי לחשוב על כל הצדדים והאפשרויות שציינת, והגעתי למסקנה אחת בלבד.. לתת לה חסימה! ברגע שהיא מרשה לעצמה לקלל,ללגלג,לגדף,ולזלזל בפוליסים זה נותן לגיטימציה לשאר הגולשים לא להתיחס אלינו ברצינות,ולנהוג כמוהה. זו לא פעם ראשונה או אחרונה שהיא תתנהג בצורה כזו,אז לדעתי חסימה,תעורר אותה קצת,וזה יהיה מן עונש עבורה!

BlogTV Police17

New member
אין פה שום עניין של עזרה בשיקול דעת

החסימה כבר התבצעה והיא בוצעה לפי זמני. זה שזה לא מצא חן בעיניך זו זמני החסימה זו לא בעיה של אף אחד. ואם היא לא הייתה חוזרת לקלל היא לא הייתה נחסמת... ככה אני עובדת...

Queenati

New member
../images/Emo88.gifאז ככה

אני לא הייתי מתרגשת ממנה. אם מדובר בשידור במבוגרים, שהוא הרי מבוסס על זיונים וכו', אז המילה "זין", זדיין, זונה - זה לא משהו שצריך להתרגש ממנו בכלל. היא לא פחות מוזרה מסקסית 23 ועוד רבות אז לא להתרגש. אם היא ממש חורגת מה"נורמה" - אפשר להעיר לה ואף לחסום אבל לא בכוח ולא ב"דוקא". .

BlogTV Police15

New member
אם היא מדברת ככה

בכלליות במבוגרים אז כמו שאמרת לא צריך להתרגש. אך היא קיללה את הפוליס,בצורה מאוד בוטא ומעליבה...וחרגה מכל הגבולות. לפי מה שאני רואה הפוליס ניסה ל"העלים עין",ולא להסעיר את הרוחות,אז זה רק גרם לה להמשיך ולדבר כרצונה...

BlogTV Police28

New member
אני חושב שיש כאן הקלת ראש בעיניין

אקסטה היא רק דוגמא למשהו שמתרחש פה. אני לא אומר שצריך לחסום את כולם כי לא יישארו משדרים. אבל ענת, את אמרת בעצמך שלא ניתן למשדרים לזלזל או לעשות צחוק מהפוליסים ואם תסתכלי על התמונות תראי שיש כאן הרבה יותר. אני חושב שצריך לחשוב על כל העניין הזה כי זה לא יכול להימשך. זה פתח לבלאגן. אקסטה אומנם מוכרת, אבל גם נותנת דוגמא לאחרים. צריך לחשוב על זה.

BlogTV Police9

New member
גם אם זה מבוגרים .. מגיע לה חסימה..

לא משנה איפה היא משדרת ... רגיל מבוגרים .. זה באמת לא משנה כל עוד היא מדברת לפוליס ככה ... יש גבול למה שמותר לעשות ... גולשים מסתכלים על זה ואח"כ מקללים גם ת'פוליסים ... אנחנו זורקים .. ואח"כ שולחים לתפוז אימיילים כיאלו זרקנו "בלי סיבה"... רון צודק .. חסימה ולכמה שיותר זמן ... לא צריך לקחת בחשבון ת'בעיה הנפשית שיש לה .. !!!!!! מבוגרים או רגיל .. מה זה משנה בכלל במקרה הזה ?!?!?!?!?!?!?!!?!?!?!

BlogTV Police17

New member
תשובה!

כן, בהחלט צריך לנסות לדבר איתה ולדעת למה היא מתנהגת כך. אין קשר ללסלוח בגלל שהיא לא בסדר בראש. אף אחד לא התעלם מכל הסיפור... היא נירגעה וגם כשיצאת מהחדר היא עדיין הייתה רגועה כנראה שאתה לא מודע לכל הפרטים, ואף אחד לא הבליג ולא שכח מהסיפור היא הייתה איתי בפרטי ושוחחה איתי עוד שעה אחר כך! זה לא משנה כמה פעמים היא נחסמה לכל חסימה צריך שיקול דעת. הפוליס! שהיה בחדר בהחלט עשה גם אם זה לא מקובל עליך. אם היא נירגעה בהחלט לא הייתי חוסמת אותה, כי אין סיבה, היא הבינה שטעתה וזהו. במקרה והיא המשיכה לאחר מכן היא הייתה נחסמת. המשך ערב מקסים לכולם :).

BlogTV Police25

New member
לא תזיק לה חסימה ../images/Emo4.gif

שרוטה לגמרי צריכה חינוך טוב אבל מניסיון להגיד לה שתי מילים והיא נרגעת (בדיחה פה או שם ) היא יכולה להביא את הסעיף
אבל בקטנה מה חסר כאלה
כשצריך וזה מוגזם חסימה יכולה להיות דבר נחמד

BlogTV Police26

New member
למה לחסום?../images/Emo22.gif

"חופש הביטוי הוא זכותו של כל אדם להביע את דעתו ולומר את שברצונו לומר, מבלי שיוטלו הגבלות שרירותיות על כך, בכל הדרכים המשמשות לכך: דיבור, כתיבה, יצירת סרט קולנוע וכל שאר דרכי התקשורת. "כל אדם זכאי לחירות הדעה והביטוי" (מתוך ההכרזה לכל באי עולם בדבר זכויות האדם) עקרון חופש הביטוי הוא הרחבה של עקרון חופש הדיבור." זה שידור במבוגרים. במבוגרים יש דברים קשים יותר מקללות. הסיווג של שידור למבוגרים זה לא כי הוא פוגע, אלא כי הוא לא מתאים לקטינים. בבקשה לעיין בערך "חופש הביטוי" בויקיפדיה (אין לי כוח לצטט או להרחיב במילים). ועפ"י אהרון ברק, חלק מלהיות דמוקרטים, זה היכולת לשמוע דברים שאינם נעימים. ובכלל, כל העניין שלה הוא תשומת לב מהשוטרים, יותר מאשר מהקהל. אני חושב שעדיף "לבקר" אצלה סמוי, ורק כאשר באמת "נעשה מעשה" לפנות אליה כפוליס ובמידת הצורך לחסום. באופן כללי, נוכחות שלנו בחדרים מושכת תשומת לב מיותרת. צריך להפגין נוכחות, אך לא להישאר בחדרים מעבר לנדרש. לסיכום, לא לחסום (לדעתי).

BlogTV Police10

New member
../images/Emo46.gif היא איחלה לי שיתוק בבייצים ../images/Emo46.gif

אני הייתי ממליץ על קיק מהרובוט לכמה שעות , ואחרי כמה שעות שהיא תהפוך את העולם בשביל להיכנס לבלוג (כי היא מכורה , כמו כולנו) היא תהיה שקולה יותר.

BlogTV Police8

New member
../images/Emo26.gif../images/Emo26.gifהלוו מה הפאניקה

קודם כל אם אם היתה טענה כלפי מורשה חסימה כלשהו..אז לא עושים את זה פה... עושים את זה בפרטי בינכם...או בכלל אם למישהו יש בעיה אם החלטה כלשהי של מורשה כלשהו בבקשה תעשו זאת במייל מסודר לענת או איייייייייייייייייייייייייייל :p.. בכל מקרה במקרה של אקסטה נו באמת אתם מכירים אותה מספיק זמן והיא אוהבתתתתת חוללה על הצומי הזה....והיא מנסה בכוונה שניתייחס אליה וניתן לה יחס.... הבעיה של אקסטה ואני יודע זאת כי שוחחתי איתה בפרטי לא פעם ובמיוחד לפני שבוע שיחה ארוכה מאוד ומנומנסת יש לה בעיה שאם היא משדרת או גולשת היא משמינה אז היא לא רוצה להכנס לבלוג...אז אמרתי לה אני לא חוסם אותה ושזה בעיה שלה ...בכל מקרה גם אותי היא קיללה או דיברה לא נעים ורושמת כל מיני דברים כמו..."פוליס 8 בוא תפתח לי את התחת עם הזיין הגדול שלך כמו אתמול...אז עניתי לה אני לא יכול היום לתת לך בתחת כי אני עסוק אבל קיק אני יכול שלום :) פשוט מאוד אל תתיחסו....ובבקשה לא ללכלך על מורשה שלא חוסם או כל פעולה אחרת שלו....ובטח שלא בפורום ולהתחיל לשאול כל אחד מה הוא היה עושה במקום המורשה האחר..זה לא היה במקום בכלל... מורשה הוא מורשה רק בזכות וניתנה לו הזכות לשיקול דעת....כמובן שאסור לקלל ולהשמיץ פוליסים...בסוף היא כן נחסמה כולל איי פי של מוטעע... בכל מקרה המשך ערב מהנה נעים ואני אוהב את מי שצריך לאהוב

BlogTV Police21

New member
לשיקול דעתה של ענת או איל לדעתי

הצילומים בכלל לא מראים על קללות מסויימות, לרוב זה שימוש במבוגרים ושם שיחה שכזאת מותרת (לדעתי, כך אני חושב כמובן) הרי כמו אני רוצה לזיין אותך בתחת (סליחה באמת אם הגזמתי מעט) אז מקובל ואין פה משהו שאסור הרי אנחנו במבוגרים אז מן הסתם שאם תכנים כאלו יבואו גם דיבור כזה מה שהיא קיללה את הפוליס בכלל לא מזיז, היה מישהו שהציף את כל הבלוג בקללות על אמא שלי ואני נעלב יותר אישית מזה שאומרים לי מת אבא שלך כמו שחלק מהגולשים השתמשו פה אך מדובר בגולשת בעייתית שלא ממש נותנת סיבות לחסימה לפי מה שראיתי והיא מתה להיחסם ומתחננת לכל פוליס וכמובן איננו מחלקים חסימות סתם אבל במקרה שלה חושב שיש להעביר לענת או לאיל

למעלה