עזרה בשינוי מייקאפ

fmichal81

New member
עזרה בשינוי מייקאפ

בוקר טוב לכולן, אני צריכה עזרה עם המייקאפ שלי... אני משתמשת בדאבל וור גוון פרסקו ואני רוצה לנסות מייקאפ של חברות אחרות אבל אני ממש לא מסוגלת להתמודד עם הדיילות בפארמים (הפתעה, הפתעה) ישנה דרך פשוטה לדעת אילו מייקאפים אני צריכה לדגום במאק או של קולורסטיי למשל?? תודה מראש, מעריצה סמויה של הפורום

lilo4

New member
טיפ לגבי הדיילות-

תחליטי מראש מה את רוצה לקנות או מה את רוצה לבדוק. תבקשי מה שאת צריכה מהדיילת ותגידי אוטומטית "לא" לכל הצעה שלה שלא מתייחסת למה שאת רוצה. אם לא נעים לך תגידי "כן" ואח"כ תחזירי את המוצר למדף. עם דיילות פשוט צריך להיות אסרטיביים ולא להתפתות למה שהן מציעות לך. ברגע שתגידי מוכנה לחנות כבר יהיה לך יותר קל להתמודד

הכי טוב לקחת את המייקאפ שלך,

ולהשוות סווצ'ים של המייקאפים בחנות עצמה, אח"כ להניח על חצי פרצוף את הגוונים שאת מתלבטת ביניהם ולבסוף להגי לדיילת שאת רוצה להסתובב עם המייקאפ ולראות איך הוא מחזיק. כמו שאמרו לך, אם את נשברת - קחי, ותחזירי בקופה.

Rudyla

New member
אם זה עוזר - אני גם פרסקו בדאבר וור

במאק nw20 ובקולורסטיי פרש בז' בכל אופן, במאק המאפרים לא מעיקים ולהפך, תצטרכי את עזרתם כי המגוון הוא אינסופי ובסופר פארם, אם את לא שומרת שבת, תקפצי לאחד הסניפים שפתוחים בשבת ותוכלי לנסות הכל בשקט :)

למעלה