עזרה בשינוי דפוס

עזרה בשינוי דפוס

כל פעם שבני צריך קקי ,בזמן שהוא בבית , הוא מבקש לפני כן לפשוט את כל בגדיו . מבקשת רעיונות לשינוי דפוס זה , אציין שזה קורה רק בבית , אם הוא במקומות אחרים , הוא מתפנה רגיל ללא ההיתפשטות.

איריס56

New member
שינוי דפוס

בוקר טוב, לא ציינת בן כמה המלאך שלכם. בכל מקרה מהיכרות שלי בנושא הקקי - הבכור שלי היה מוכן לעשות קקי תקופה ארוכה רק בתחתונים ובעמידה בפינת הסלון כשהוא מבקש "לא להפריע לי עכשיו" אם היו ניגשים אליו. אנחנו הסברנו לילד שאין סיכוי לעשות יותר קקי בתחתונים והושבנו אותו על האסלה ובכל פעם שעשה שם קקי הוא קיבל פרס. הגננת בגן שיתפה פעולה איתנו בנושא הזה. מה שאת צריכים לעשות זה לדבר עם הילד ולהסביר שזה לא נאות להוריד בגדים ושיש לשמור על הפרטיות שלו וכמו שהוא יודע לעשות קקי כשהוא לבוש בכל מקום אחר הוא צריך לעשות זאת גם בבית ולתגמל אותו. בהצלחה, איריס

dinr

New member
הי מלאכית

גם שלי עושה קקי עירום כביום היוולדו. הוא רץ לשירותים מוריד במהירות את כל הבגדים ונכנס לשרותים. כמה שניסתי להשאיר אותו רק עם חולצה לא עזר. זה הכיף שלו ואני לא חושבת שזו בעיה כל עוד זה בבית שלו. כשפתחתי את הנושא בפני כמה אנשים מסתבר שיש מבוגרים שעדיין מתפשטים כדי לעשות קקי, ויש גם ילדים רגילים שעושים את זה. אז הסירי דאגה מילבך.

rutimay

New member
גם אנחנו היינו שם

עובר מעצמו עם הזמן. חשוב להסביר שמתפשטים רק בפרטיות - בשרותים/אמבטיה ולא מסתובבים ערומים בבית. מעבר לזה - אם נוח לו להתפשט לפני הקקי - שיהיה לו בסבבה. מתישהו זה יעבור מעצמו.

rutimay שלום ותודה

קראתי את תשובתך , איכשהו זה עובר , זה גם מה שאישי חושב וגם אין לו בעיה אם כך כל עוד הילד מאושר ושמח , אשמח להאמין בכך , הענין עם הערום עדין לא ממש מוקפד אצלנו בבית לגביו , אנחנו עושים לו אמבטיות בגאקוזי עם המלחים באמבטיה מיוחדת שבעלי בנה לו עם הגבהה כך שהמים ממש מכסים אותו וכשהוא מתמוגג מכייף שם אנחנו לצידו . יתכן שזה משפיע על המסר של הפרטיות.

תודה לאיריס והיי dinr

איריס , המלאך הנשמה שלנו הוא בן שש ועשרה חודשים.dinr כפי שאת יודעת אנחנו הכי לא מלחיצים את המלאך , אבא שלו עדין בקטע של לאפשר לו את זה , שזה אולי משהו בתחושה , אני בהתלבטות אם עדין לאפשר את זה במסגרת הבית כמובן או שהיגיע הזמן לשנות, מה שהכי מדהים הוא שכשהוא בשרותים , הוא שומר נורא על הפרטיות שלו , סוגר את הדלת ולא נותן לאף אחד להיכנס, אם במקרה אני רוצה לראות איך הוא מנגב,וגם די מתרעם בקול כשפותחים לו את הדלת , אבל כשמסיים את צרכיו כולל ניגוב והורדת מים אין לו בעיה לחזור לעיסוקיו, ערום גם אם הוא חולף כך לנגד עיננו ומחכה שנקרא לו להיתלבש שמח וטוב לב. מה שלום המתוקי שלך.

למעלה