עזרה בשיווק

sadnaa

New member
עזרה בשיווק

שמי רן, ואני מנסה, בהצלחה מועטה מדי לדעתי, לשווק סדנה שאני עורך בנושא הכנסת אייטמים לתקשורת. אשמח לקבל עצות לשיווק מוצלח יותר של הסדנה.
 

sadnaa

New member
מה עשיתי

שלחתי מייל עם תוכן הסדנה לרשימת הדיוור של יפעת. כמו כן פרסמתי בלוחות הפורומים השונים. חזרו אלי כ-20 תקציבאים. ערכתי סדנה במשרד מסויים שהחליט לקבל ממני ייעוץ טלפוני על בסיס קבוע. כמו כן קבעתי סדנה נוספת ל-8 תקציבאים שתיערך בעוד שבוע וחצי. עדיין - אני חש שהפוטנציאל הרבה יותר גדול - אבל טכניקת הפה לאוזן לא עובדת במקרים כאלה.
 

נוריס

New member
אם אתה לא מצליח לשווק את עצמך....

איך אתה חושב ללמד אחרים לשווק את עצמם או ליצור אייטם לתקשורת?...
 

ron ad

New member
כמו תמיד: הסנדלר הולך יחף

אין מה לעשות, לא משנה כמה אתה מקצועי. הסנדלר הולך יחף. רון
 

sadnaa

New member
במחשבה שניה..

הולך לי לא רע. היום סגרתי עוד סדנא של שמונה אנשים. אני בפירוש לא איש מכירות או שיווק ולכן ההשוואה לסנדלר קצת לא במקומה. אני איש תקשורת, ויודע איך לעצב אייטמים כך שייכנסו לטלוויזיה בפרט ולתקשורת בכלל. וזה גם מה שאני מלמד בסדנא ולכן - הקורס באמת מצליח לשנות את הגישה של רבים מאנשי יחסי הציבור אותם פגשתי, שאינם מכירים מספיק את המערכות שעובדות מולם בטלוויזיה. היכרות מקרוב של הצד השני - הווה אומר שלנו אנשי הטלוויזיה, וכן את הקריטריונים שלנו בבחירת אייטמים - גורמת לתלמידים בקורס לשנות את שיווק הלקוחות שלהם - וליתר אפקטיביות בכניסה לתקשורת.
 
כל דבר חדש לוקח לו זמן עד שתופס..

תאוצה, לכן חכה קצת עד שיכירו אותך ואז ההמלצות יעברו מפה לפה אני מאמינה שאם אתה טוב וגם יכול לתרום אז בעתיד יהיה לך קל יותר לשווק את עצמך. שלח מכתבים לכל המשרדים העוסקים בנושא יחסי ציבור (מאמינה שתוכל לשכנע אותם) כמו כן אל תשכח לקחת המלצות מכל מי שעבר את הסדנא זה יעזור לך בשיווק הסדנא בהצלחה לי
 

נוריס

New member
אני לא מבין למה אתה אנונימי,קצת ...

מגוחך לא? מה שמך האמיתי ושם מישפחתך? ככה תעשה גם יחסי ציבור לך ולסדנא,ואפשר יהיה להחליט אם אכן אתה מי שאתה טוען ואם שווה לשלם עבור זה...אתה משיג בדיוק ההיפך ברגע שאינך מזדהה .
 

ron ad

New member
מקווה שהבנת את כוונתי.

לא הייתה שום כוונה להעליב. ואם נפגעת, עמך הסליחה. רון
 
למעלה