עזרה בשיווק

anat*

New member
עזרה בשיווק

היי! יש לי מס` שאלות ספציפיות לגבי שיווק אתרים באינטרנט: א.מהם מנועי החיפוש העיקריים והכדאיים לפרסום בנוסף ל-google,alta vista,msn (הכוונה למנועי חיפוש עולמיים בלבד) ב.באיזה פורומים עולמיים (כלליים) שווה להשתתף? אם יש לכם הצעות לשיווק אתרים מעניין (חוץ מבנרים) אתם מוזמנים לכתוב לי ל-e mail תודה מראש!! ענת.

@poet

New member
שאלה בפירסום אתרים

ענת היי השאלה ששאלת היא די לא מובנת אז בוא נלך שלב שלב , פירסום עולמי מתאים בעיקר לפירסום אתר בין לאומי , ואם את מפרסת במנועי חיפוש עולמיים כמו msn aol alta-vista ועוד ,רצוי מאוד שלאתר תיהיה אופציה להיקרא באנגלית , והוא פונה לשוק , או קהל גולשים בין לאומי. אז ברור שכיסת כבר את הכל חוץ אולי מ- Aol ויאהו שלא דיווחת על פירסום שם. אם האתר שלך מופיע ב 5 המקומות האלה , בחיפוש המהיר (זה שצריכים לשלם עליו כסף כדי להירשם ) אני מאמין שהכניסות אליו יהיו משמעותיות לגבי הפורומים הבין לאומיים , שוב ! תלוי באיזה נושא , אני מציע לך לעשות , חיפוש בעצמך , לתור אחרי דברים שמעניינים אותך. לגבי הדבר האחרון : אם יש לכם הצעות לשיווק אתרים מעניין (חוץ מבנרים) אתם מוזמנים לכתוב לי ל-e mail תודה מראש!! ענת. שום דבר לא בחינם כאן....ואני לא מאמין שהרבה יכתבו לך , את לא באמת מאמינה שעד שיש למישהו רעיון גאוני , הוא פשוט ילך וימסור לך אותו ועוד באי מייל????נכון בתיאבון

למעלה