עזרה בשדרוג בר

BELEZA

New member
עזרה בשדרוג בר

סחבק מתחתן בקרוב וכדי שהאירוע יהיה כמה שיותר חי ומעניין ( וגם כדי לשכוח כמה שיותר מהר ) הוא החליט לשדרג את הבר. חבילת הבסיס היא תוצרת חוץ ( וודקה, טקילה, וויסקי, מרטיני ביאנקו ורוסו, ג'ין, קשאסה, אניסים, קצת ליקרים, נחמד אבל לא היסטרי ) החלטתי לשים בסביבות 1500 - 2000 ש"ח לעניין ואני אשמח לשמוע המלצות. הרעיון הוא לשלב משהו ש " כולם " אוהבים ושרץ יפה למוח. חוץ מזה עוד שאלה קטנה - אם רד בולים אז איפה הכי זול ? ועוד קטנה אחת - האם נראה לכם שעדיף להכין קפיריניה ובריזרים בעצמי ? תודה מראש

rustynail

New member
טוב אז קודם מזל טוב!

עכשיו בנוגע לאלכוהול אם מדובר בסכום של 2000 ש"ח אתה יכול להרים אחלה בר מסיבות והמלצה תביא חבר שיברמן בהצלחה קיפירינייה אתה חייב להכין בעצמך...מי אחרת יכין לך?!?!? בריזר....לא שווה יקר מדיי לדעתי עדיף לקנות שני בקבוקי ליטר של בקרדי שזה שווה ערך ל40 בקבוקי בריזר אם תערבב לבד(ע"ע ברמן) טוב לתכלס! וודקה - פינלנדיה בקבוק של 1.75 ליטר בערך 110 ש"ח אבסולוט 125 ש"ח טקילה - בקבוק קוורבו - 180 ש"ח או דורנגו 50-60 ש"ח וויסקי - בלנטיין 100 ש"ח או גרנטס בטעמים כנ"ל וג'וני אדום כנ"ל ג'ין - גורדון - 80 ש"ח מרטיני - 50 ש"ח לבקבוק קאשסה - וולוו בררו הקאשסה של ברזיל - 50 שח במקרה היקר אניסים- ערק סוגים שונים 20 שח גג לבקבוק ליקרים חובה: טריפל סק 20 שח,פיזנג,אייריש קרים 25 שח קפה דורנגו -54 שח קירסאו כחול,ליקר בננה - 25 שח רד בול ארגז של 24 פחיות 150 שח המלצתי לשים גם סאותרן קומפורט - 130 שח יש שמועה שזה אחלה עם רד בול בקרדי שני בקבוקי ליטר כל אחד 140 שח תוספות - ליים ג'ויס וגרנדין כל אחד 20 שח לבקבוק עד כאן דברים איכותיים מה שמבטיח טעמים משובחים לכל העירבובים המלצתי קפוץ לספק אלכוהול קבל הצעת מחיר נ.ב. יש שמועה שטמפו וקולה מספקים חביות בירה עם ברז נייד לאירועים בדוק תעניין! אהה ובנוגע לרץ מהר לראש ע"ע ברמן...

thenewone

New member
הייתי מוסיף גם

(וסליחה אם אני חוזר על דברים), סירופים בטעמים שונים, ג'ין וויס, או מונין, כמה ליקרים נחמדים ומוכרים כמו הגרנד מרנייה או קואנטרו, אולי בנדיקטין (טעים אבל יקר לאללה) איזה אפטר שוק אחד, קירסאו כחול אני מניח שכתבו, אבל אם לא אז תקנה, קקאו חום וקקאו לבן, בסיס למלא מתכונים של שמנת. בטקילה לך על הטקילה הזולה, בהנחה שלא תשתה אותה נקי, חבל ללכת על משהו כל כך יקר. כמובן אל תתפשר על טהילות וכו', אבל לא צריך להיסחף. אם נשאר לך תקציב לך על איזה וויסקי מאלט, משהו פשוט, יש באיזור השלוש מאות שקל, או לחילופין קוניאק, אפילו משהו פשוט, וי.אס. הייתי מוסיף איזה ליקר דובדבנים, ליקר מנטה (פשוט של אמדאוס, לא צריך להיסחף) ואתה מסודר כל כך טוב שאני ובטח חצי מהפורום מקנאים בך בטירוף! מזל טוב ד"א!

סניפטר

New member
מייק - בריזר = זה שווה ערך לדקירי

הרי יש לך שם רום ויש לך שם פרי וגם קצת לימון לטעם ! ועם יש לך מתקן לסודה אז יש לך גם גזים !

Crazy_Bitch

New member
guessing game

מנה וחצי רום מנה מיץ ליים/לימון 1/4 מנה מי סוכר (אני מוותרת) חתיכת מנגו... קרח בזזזז... חזק מדי? תוסיף מנגו או אפילו קצת מים חלש מידי- עוד רום.

MidNight Flame

New member
זה מה שהכנתי אתמול...

רק עם 2 לימונים ירוקים ועל קרח כתוש. מאוד לטעמי!

סניפטר

New member
אני אוהב להשתמש במנגו משימורים

ואז יש לי גם מי סוכר והמנגו לא סיבי במקום מים תוסיף עוד קרח ככה יהיה לך יותר סמיך ולא דליל (ברדי)

תקנה בחברה הסקוטית הכי זול

כי הם היבואנים של חלק מהדברים נב אם כבר טקילה אז אולמקה ולא זול

למעלה