עזרה ברעיונות

pirge

New member
גילת, כדורי קרמל בבקשה

כדורי קרמל מקור:פירגה לשים בקערה: כוס סירופ קרמל מוכן או טעם סירופי אחר שיש (בקבוק פלסטיק לחיץ) מגוון טעמים. 2\1 קילו "פתי-בר" שבורים קטן עד מרוסקים גס (אני אוהבת מאד חתיכות גדולות של בסקוויטים) ליקר עד 3 כפות לטעם איזה שאוהבים תוספות במידה ורוצים ללוש לבצק ולהכין כדורים גדולים -להכין בידיים לחות לגלגל במה שרוצים:סוכריות צבע,שוקולד מגורר,קוקוס וכו'..... לשמור במקרר תהנו

את חושבת שאפשר

להחליף את הליקר ביין אדום/לבן? אין לי ליקר. האם הסירופ קרמל הוא משהו שקונים או שמכינים לבד? סירופ מייפל יכול להתאים?

pirge

New member
אפשר להחליף איזה יין/ליקר שאת רוצה. והסירופ ז

זה הסירופ שקונים מוכן. כן המייפל מצויין. בבקשה.

pirge

New member
גילת, הנה עוגת מוס שוקולד אפויה-מעלפתתתתתתתתת

עוגת שוקולד פירוריםו pirge / מתכונים עוגה נפלאה זו, בעשיריה הפותחת שלי. עוגת מוס שוקולדית-אפויה. הקרם המוסי- -שוקולדי מבצבץ לו בין שכבת הבצק , לבין הפירורים . עוגה נפלאה לאירועים, לפינוקים, ולפיקניק-בגלל שאין צורך לשמור אותה בקירור. ניתן להכין שבוע מראש-ולשמור חיתוכיות ממנה בתוך מנג'טים-בפריזר. כשעה לפני ההגשה, להוציא לטמפרטורת החדר ו ל ה ת ע ל ף מעונג. ו 10:38 | 18/01/05 עוגת שוקולד פירוריםו pirge / מתכונים ו 10:13 | 08/01/05 תבנית משומנת 27X33 בצק: חבילה מרגרינה רכה = 200 גרם 6 כפות סוכר חבילה קמח תופח קטן שזה 2\1 2 כוסות (כוס 200 מ"ל). 3\1 כוס מיץ תפוזים\חלב לשים ומכינים בצק רך ונעים.ומחלקים ל-2. חלק אחד משטחים בתבנית משומנת. החלק השני נכנס לפריזר וישמש לפירורים אחר כך. קרם: 200 גרם שוקולד מריר 2 כפות שטוחות קקאו 2\1 כוס מים רותחים כוס סוכר –אפשר להוריד מכמות הסוכר. להרתיח בסיר על להבה קטנה עד שמתאחד. לסגור להבה ולהוריד מהאש. להוסיף לקרם: 50 גרם מרגרינה רכה 3 חלמונים לבחוש היטב לתערובת קרמית. לצנן מעט. להקציף את 3 החלבונים ולהוסיף לקרם. להוסיף גם כף אחת קמח רגיל ו_2 כפות קוניאק. לצקת את הקרם על הבצק בתבנית. מוציאים את הבצק שמיועד לפירורים מהפריזר ומגררים על מגררת גסה מעל. אופים בחום 175 מעלות כ-50 דקות. את העוגה הנפלאה הזו קיבלתי לפני המוני שנים מדסי חברתי.

למעלה