עזרה ברעיונות לסבתא.

movies

New member
עזרה ברעיונות לסבתא.

שלום לכולם בשנה האחרונה סבתא שלי הפכה להיות אישה מאוד בודדה עם פטירת סבא שלי... מאז לקחתי על עצמי אחריות לדאוג כמיטב יכולתי על מנת לשפר את איכות חייה ברגעים שאני לא נמצא לידה. הרעיונות שעלו לי בראש על מנת לעזור לה היו להביא לה את מה שהיא אוהבת. 1.הבאתי לה מידי שבוע דיסק של שירים עם הזמרים של הווליוד של פעם. 2.הבאתי לה קלטות וידאוו עם רקדנים אירים,ספרדים וסרטים. 3.והבאתי לה כל שבוע ביוגרפיות עם השחקנים שהיא אוהבת. גם עכשיו בחג חיברתי עיתון של 20 עמודים על השחקנים שהיא אוהבת,הוצאתי דיסק של זמר אהוב, והכנתי 4 קלטות וידאוו עם סרטים,וריקודים...יחד עם זאת תהיתי לעצמי מה עוד אפשר לעשות על מנת לשפר את איכות הזמן שלה איזה רעיונות יש לכם??? אני יודע שחלק יגידו שזה מספיק אבל אני בכל זאות רוצה לעשות עודב במיוחד שזה חג מה אתה מציעים?

KarinDi

New member
איזה נכד מלאך!

זה באמת מדהים מה שאתה עושה בשביל סבתא שלך! - אני לא יודעת באיזה מצב פיזי היא, אבל מה עם סוגים שונים של יצירה? סריגה, רקמה, ציור, עיצוב בנייר... - להזמין מישהו/לשכנע אותה להקליט את סיפור החיים שלה - ספרים מוקלטים - ללמד אותה להשתמש באינטרנט - להכין אלבום תמונות של הנכדים זה הכיוון?

movies

New member
הינה האפשרויות.

מאוד נעים לשמוע את זה =). סבתא במצב טוב צלולה,אומנם אחרי שנתיים של ניתוח מפרק ברגל.... מהרעיונות שנתת הכי מתאימים הם "ציור" כי היא ציירת אבל השאלה מה אפשר לעשות עם זה יצירתי?,יחד עם זאת להזמין מישהו נשמע רעיון טוב התכונת למישהו מהמשפחה או איזה זמר?.,ובאמת אני אכין אלבום עם תמונות גם.

KarinDi

New member
תשובות

קודם כל לגבי הציור- אפשר להביא לה חומרים (קנבסים, כן ציור, צבעים, מכחולים שונים) וגם חוברות וספרים עם השראות ועם טכניקות שונות. אם זה רלוונטי אז יש גם המון סדנאות של כלמיני טכניקות בכל רחבי הארץ. כשאמרתי "להקליט" סיפור חיים לא התכוונתי ללשיר אותו...התכוונתי להקליט בהיבט רשמקול או הסרטת ווידאו שתתעד אותה מספרת את סיפור חיה. יש חברות שעושות מזה ספר למשל (אם תרצה אוכל לשלוח לך קישור במסר- אבל לא מנסיון). לגבי אלבום עם תמונות- אפשר לעצב במגוון אתרי האינטרנט ממש ספר- עם מכתבים מבני המשפחה, סיפורים מצחיקים, מתכונים ועוד...זה מאוד מוסיף לתמונות. בנוסף יש גם מסגרת תמונות דיגטלית- יקר אבל נחמד.

למעלה