עזרה ברעיונות בבקשה

batyab

New member
עזרה ברעיונות בבקשה

פנו אלי לערוך חוג לילדים בתקופת החופש זהו מנהג אצלנו בקיבוץ שהורים נרתמים להעברת חוגים כחלק מפעילויות החופש ועלי להוטל חוג אפיה, אמורים להשתתף כ 18 ילדים לחוג של בערך שעה וחצי. המקום מצויד בתנור, וברור שבסוף כל חוג הילדים יוצאים עם יצירתם הביתה רעיונות בבקשה ואם אפשר גם עם מתכונים תודה לכל העוזרים

H i l a 1

New member
אתם יכולים להכין עוגיות מקושטות

או מאפינס מקושטים, או בלי קשר לפורום שלנו פיצות אישיות שכל ילד מכין לעצמו

מה עם צלחות מעוצבות

כל דבר שאפשר לבשל ולקשט, למשל ביצים ממולאות, בגטים,לחמניות במילוי מעניין ובצורות שונות למשל סירה, פרצוף... דרגת התחכום לפי הגיל. לגדולים יותר אפשר לתת להכין המבורגרים או פיצות....או קינוחים מרשימים

מ י כ ל פ

New member
עוגות אישיות

את יכולה לאפות עוגה מלבנית גדולה ורצוי שתהיה גבוהה לחתוך לפרוסות מרובעות - קוביות תכיני מראש RFM בצבעים שונים כל ילד יצפה קוביה ב - RFM ואחר כך יפסל חיה או דמות כלשהיא שתשב / תטפס / תשכב על הקוביה בהצלחה

with me 1163

New member
אפשר להכין עוגיות

אפשר להכין בצק פריך. כל ילד יקבל חתיכה של בצק ויכין עוגיות בעזרת חותכנים בצורות שונות. את העוגיות אפשר לקשט גם בסוכריות וכד'. אני עשיתי יום הולדת כזה והיתה הצלחה גדולה.אפשר, בנוסף, (זה מה שאני עשיתי), בלי קשר ישיר לעוגיות, להכין גם קופסאות מקושטות בזמן שהעוגיות נאפות וכל אחד יקבל את העוגיות שלו בתוך הקופסה שהכין. רעיון נוסף הוא להכין פשוט כדורי שוקולד וגם אותם אפשר לקשט.

gtali

New member
לחם/לחמניות/פיצה- כל דבר עם שמרים

האפקט של התפיחה, הטעם והריח פשוט עושים את זה. חוץ מזה זה קל וטעים.

gtali

New member
לחם/לחמניות/פיצה- כל דבר עם שמרים

האפקט של התפיחה, הריח וטעם עושים לי את זה. אם תרצי מתכונים אתן לך.

michahz

New member
אולי פיסול בבצק סוכר בנושא מסויים

כמו חיות או ילדים עם פרצופים שונים?

tsoff

New member
18 ילדים זו קבוצה גדולה מאוד

לעבודה מאוד מובניית. כדאי לחשוב על פעולה שלא דורשת את ההתערבות שלך בעבודת הילדים. 1. עוגיות - את מכינה את הבצק מראש, מערוכים כמספר הילדים (אני מזמינה מקלות מטאטא חתוכים ל25 סמ אורך- זה מספק בעיניי). ואז תכיני מראש רוייאל איסינג בצבעים שונים במזרקים ועם כפיות. כל ילד ירדד לעצמו כדור בצק ויקרוץ עוגיות (יש להכין חותכנים כמובן). עד שהעוגיות נאפות (זה צ'יק צק), הם עוד קורצים עוגיות . תשתמשו בעוגיות כמאגר, לא כל אחד מקשט את העוגיות שהוא קרץ. כי לא כולן יצליחו וגם כי זה יגרום להרבה חיכוחים. ואז מקשטים שוב כל אחד לעצמו נגיד 5-8 עוגיות. תכיני לכל אחד "מגש" אישי לאיסוף על מדף/שולחן בצד עם שם (אפשר להשתמש בקרטון ביצוע בגודל A4 לצורך זה). 2. סוכריות בצק סוכר - זה בתנאי שיש לך תקציב לזה. הייתי מכינה חתיכות בצק צבוע מראש. נותנת לכל ילד כדור בצק על אבקת סוכר לרדד, לקרוץ צורות עם חותכני עוגיות, והוסיף חלקים צבעוניים ולהדביק עם מעט מים במכחול. בסוף לשפד ולעטוף בצלופן. 3. לתת לילדים פיסול חופשי בבצק סוכר בצבעים שונים כמו שעושים עם פלסטלינה. לעזור להם לחזק את ההדבקות ולהכין במת תצוגה אישית לפסל האכיל (קרטון ביצוע בגודל A5 יספק בעיניי). אני מצרפת לך את הסוכריות שהכינו בנות 6 לפי שיטה 2. ספרי איך היה.

למעלה