עזרה ברעיון למתנה

• פותח הנושא mg8
  • פורסם בתאריך

mg8

New member
עזרה ברעיון למתנה

שלם לכם, שמחתי לגלות את הפורום הזה
אני מחפשת רעיון מה להביא לזוג חברים (לא הכי קרובים, אבל מספיק...) שעוזב את הארץ לכמה שנים (לא מעט) בעקבות רילוקיישן מטעם העבודה. אני רוצה משהו פשוט יחסית ולא יקר, אבל שיעשה טוב על הלב. זה זוג שיש לו הכל, כך שהם לא באמת צריכים כלום, אז זה בעיקר לתשומת לב ומזכרת. אני לא יודעת איזה עוד פרטים יכולים לעזור, אולי שיש להם 2 ילדים קטנים (בני 3 ו-5), אבל הם דוברים את השפה בה ידברו במדינה החדשה שלהם, כך שמהבחינה הזאת לא יהיו להם קשיי הסתגלות. תודה מראש

KarinDi

New member
ברוכה הבאה!

שאלה קשה שאלת! זה סוג החברים הכי קשה... "לא קרובים, אבל מספיק". את רוצה להכין משהו או לקנות מוכן? מה התקציב? יש לך קשר עם חברים נוספים ובני משפחה? יש תמונות שלהם?

mg8

New member
קצת תשובות..

אני חוששת שהתשובות שלי לא כ"כ יעזרו... אני לא כ"כ בקשר עם אנשים אחרים שמכירים, אולי עם זוג אחד. בד"כ אני מעדיפה להכין, אבל במקרה הזה אני חושבת על משהו לקנות, כי אין לי כמעט זמן להכנה. אין לי בכלל בכלל תמונות. לא שלהם ולא של הילדים. חשבתי יותר על דברים לילדים, כי הם באמת זוג שיש לו הכל... אבל אפשרי בהחלט גם לזוג עצמו. אני די אבודה ואשמח לכל רעיון שהוא... תודה רבה!

KarinDi

New member
נסיונות

- ערימת ספרים בעברית- לילדים ולהורים (יחסית קשה להשיג בחול) - ערכת מתכונים לאוכל "ישראלי" - ערכת נוסטלגיה- מאכלים (שקדי מרק ובמבה), מזכרות ממקומות אהובים, מוזיקה ישאלית... - להכין אלבום קטן בו הם יוכלו לשים תמונות של כל הקרובים - לבנות להם אתר בית שדרכו יוכלו לשמור על קשר עם הארץ האם זה הכיוון?!

mg8

New member
רעיונות מעניינים

האמת היא שאני לא אספיק להכין כמעט שום דבר מתוכם, כי אני ממש בלחץ של זמן (מעבר דירה בדיוק יומיים אחרי שהם עוזבים, שזה ממש עוד 3 שבועות...) אבל אני בהחלט אנסה להשתמש ברעיונות האלה להשראה
תודה רבה רבה רבה!!

למעלה