עזרה ברכישת קטנוע

michalibby

New member
עזרה ברכישת קטנוע

שלום לכולם אז ככה, אני החלטתי לקנות קטנוע ואני לא ממש מבין גדול בעניין. אם תוכלו לייעץ לי בבקשה על איזה קטנוע כדאי זה יעזור לי מאוד. אני מחפש 150 סמ"ק (גם 125 זה בסדר) יד שניה ומעלה תודה רבה אבי

shayvilk

New member
מה המצרכים שלך

מרחקים כל יום, תוואי שטח, משקל עצמי, הרכבה, וכמובן סכום משוער

אבי2812

New member
חלב וקוטג'........

סתם, צרכים רגילים. לא שטח. לאוניברסיאה וחזרה (ת"א-ר"ג), ולעבודה וכאלה. גג נסיעה של חצי שעה..... ובקשר לכסף, אני מחפש משהו מ-2000 ועד 7000. לא מפואר מדי. תודה רבה.

yohaim2

New member
אז ככה

לפי מביני עניין בפורום,שוק ה-150 הולך לסבול קשות משינוי החוק ב-1.1.2007,בו יחולקו מחדש דרגות הרישוי. לי אישית יש דיוק 125 של סאנינג,שלדעתי הוא כלי מצוין.רק תדלק,בדוק שמן,טפל בזמן וסע. מומלץ בחום,וגם תואם לתקציב שלך(שנת 2001=6,300 ש"ח לפי המחירון,שתמיד גבוהה מהמחיר הריאלי).

קובי 150

New member
יש בת"א מוסך שעושה בדיקות קניה בחינ

בחינם, וגם יש לו בד"כ מבחר קטנועים במצב טוב מאד, מוסך איציק במסגר מול ביתסובארו איפשהו... אנשים נחמדים ולשם שינוי לא מנסים לגנוב אותך... בי לפחות טיפלו מעולה!! מומלץ אפילו להתייעצות .

קובי 150

New member
ברוב המקרים אתה צודק, אבל...

במקרה הזה הוא מראה לך בדיוק למה כן או למה לא, כן, גם לקטנועים שלא נרכשים אצלו אלא שאתה בא איתם לבדיקה, אני מניח שהרווח שלו זה שאולי בעתיד תתקן אצלו, על הבדיקה לא נראה שיש לו השקעה כספית. מה גם, להפתעתי הוא דיבר בשפה ברורה ולא שפה מקצועית שגורמת לך להסתבך עם עצמך. אני ממליץ.

למעלה