עזרה ברכישת עט ל-IPAD AIR

SHTRUDIDI

New member
עזרה ברכישת עט ל-IPAD AIR

שלום,

מודה שאני לא מבינה יותר מדי וייתכן שגם השאלה שלי מופנית בפורום הלא נכון ועימכם הסליחה מראש.
בן הזוג שלי רוצה לקנות עט למכשיר IPAD AIR ומצא את הדגם הזה:
http://www.amazon.com/Adonit-Script...408799460&sr=8-1&keywords=stylus+for+ipad+jot

ניסיתי לאתר אותו במקורות אחרים כי באמזון לא רוצים לשלוח אותו לישראל.
רק מה, הסתבכתי קשות בכל הנוגע לאיתור הדגם המתאים שיכיל את הפיצ'רים שהדגם הנ"ל מכיל, כמו בלוטות' למשל וחוד של 1.9 מ"מ.

האם מישהו יודע איפה מוכרים את הדגם הזה או שיש לו המלצות כיצד לחפש?
ממש בא לי להפתיע אותו עם זה במתנה רק שאני חוששת לקנות את העט הלא נכון.

תודה מראש

עט לאייפד

לא מזמן התקיים כאן דיון שלם על הנושא (אני עסוק מכדי לחפש אותו), כולל דיווח על התנסות אישית בעט או שניים מדגמים יקרים.
אני זוכר שבסופו של דבר, העט היקר עם הראש הדק היה לא מי יודע מה, ובכלל שעטים לאייפד (הראש) לא מחזיקים הרבה זמן מעמד. נכון, זה גם תלוי בהיקף השימוש.
בהתבסס על הנ"ל, אני רואה לנכון להציע שני כיווני פעולה:
1) לרכוש עט אחד או שניים מאלה המוצעים כאן ולבחון אותם, כולל מידת השימוש בו ע"י בן זוגך, ולהחליט אח"כ מה לעשות - בעיקרון במחיר השקלי של העט שבאמזון כולל דמי משלוח (ראי התייחסות בהמשך) אתם יכולים לקנות לפחות 22 עטים כאלה...
.
אישית, נהגתי באופן דומה - רכשתי עט כלשהו בחנות בישראל ב-40 ש"ח, ואח"כ עט נוסף בביקור בארה"ב) במחיר 10 $ ובחנתי את טיבם ובעיקר - את מידת השימוש שלי בהםולפי שעה שניהם משמשים אותי מצויין.
2) אם בכל זאת את(ם) נעולה(ים) על העט מאמזון - בדקי אפשרויות של היעזרות בחברות שילוח/משלוח של פריטים מארה"ב לישראל. העיקרון הוא שהם נותנים לך כתובת אמריקאית, שאותה את מציינת בהזמנה מאמזון, והחברה שולחת את הפריטים לישראל. הקלידי ב'גוגל' את הביטוי 'משלוחים מארה"ב' ותקבלי שפע של חברות המציעות את השירות הנ"ל.

SHTRUDIDI

New member
תודה רבה על התשובה המפורטת

הוא ניסה כמה וכמה עטים זולים ביותר, השתמש בהם לא מעט והם נהרסו די מהר.
אלך לבחון את הדיון המעמיק ואראה אם אגיע למסקנות חדשות.
&nbsp
שוב תודה

אגוזים1

New member
סטיילוס

מודה שכנראה יש לי ׳פטיש׳ לסטיילוסים, אבל הייתי מתה לנסות את הסטיילוס הזה במיוחד עכשיו, אחרי ש- Notes Plus הוציאו גירסה שתומכת בסטיילוס הזה.
א-ב-ל אם קוראים את הביקורות של הסטיילוס רואים שהן לא הכי טובות. ולשלם מעל 200-250 שקל על סטיילוס ואחר כך לגלות שהוא לא עובד טוב... זה די מבאס.
לשאלתך הספציפית, הדגם Jot Script הוא הדגם המתקדם עם הבלוטות. את יכולה כמו שאמרו לך לקנות באמאזון דרך חברת שילוח או לנסות לקנות באתר של Adonit (אין לי מושג אם הם שולחים לארץ), להלן הקישור שלהם:
https://store.adonit.net/products/jot-script
ולסיום, אם בכל זאת החלטתם ללכת על הסטיילוס הזה, אשמח מאוד מאוד לשמוע עדכון של בן זוגך לגבי השימוש בסטיילוס, במיוחד אם הוא משתמש באפליקציה Notes Plus...
&nbsp

SHTRUDIDI

New member
תודה גם לך על ההתייחסות

התעסקתי בזה חצי יום ומודה שיצאתי קצת יותר מבולבלת.
מצאתי אותו במחירים נמוכים יותר ב-EBAY (וכשאני אומרת מצאתי, אני מתכוונת שחברה ריחמה על חוסר ההבנה שלי ומצאה בשבילי).
הבעיה שגם שם יש כמה אופציות ואני לא מצליחה להבין מה עם הבלוטות והבנתי שזה הקטע בדגם הזה של העט, אז יהיה חבל שבסוף אקנה את הלא נכון.
&nbsp
ממשיכה בחיפוש, מבטיחה שאם בסוף ייבחר הדגם הנ"ל, אציק לו ואבקש התרשמות עבורכם

אגוזים1

New member
אם תצרפי את הקישורים

של העטים השונים שמצאת, נוכל אולי לעזור לך בכך.
&nbsp
&nbsp

AYELET1

New member
אה, חיכיתי לך... מחפשת גם תוכנה

(וזכור לי שדנת בכאלו) שניתן לכתוב בה עם סטיילוס (או אצבע) אך תוך כדי הנחת היד על האייפד.
לכתוב באויר זה ממש לא שימושי.

אגוזים1

New member
אז זהו

שעכשיו (בשדרוג האחרון) ב- Notes Plus הם הכניסו אפשרות כזו. או בעזרת חיבור לעט שתומך בכך כמו ה- jot script שהוזכר כאן או בעזרת סטיילוס רגיל שלוחצים על המוד שאמור להתעלם מהיד. אני אומרת ״אמור״ כי אני לא מצאתי את האפשרות הזו טובה. לפחות מה שאני ניסיתי... לא עובד כמו שצריך. אולי למי שכותב באנגלית זה עובד טוב יותר. לא יודעת... את העט כאמור לא נסיתי אז אין לי מושג אם הוא עובד טוב.
&nbsp
אגב, אני אף פעם לא כותבת באוויר. זה ממש לא נוח. בגלל זה אני משתמשת באופציה של תיבת טקסט ואני משעינה את כף היד על קצה האייפד.
&nbsp
אם אני לא טועה יש לך את האפליקציה הזו. לא נוח לך לעבוד עם תיבת הטקסט?
&nbsp

AYELET1

New member
בגלל סיבות שונות לא השתמשתי בזה כמעט

עתה חזרתי ליישום הזה
אז את תיבת הטקסט אינני מכירה.
עם האצבע זה עבד טוב בצורה של הנחת היד על המסך אך הסטיילוס הפושטי שלי התפרק...
&nbsp
ניסיתי עם סטיילוס, כנראה על עקרון דומה, על מכשיר samsung note 3. הסטיילוס נמכר עם המכשיר כידוע.
היה כבר יותר נח לכתוב עם האצבע.
הבעיה היא שהכתב יוצא פשוט ענקי גם כאן וגם שם עם האצבע.
&nbsp
היכן תיבת הטקסט?

אגוזים1

New member
אני לא סובלת

לכתוב ללא תיבת הטקסט (או תיבת הזום).לתיבת הטקסט את יכולה להכנס בשתי צורות. האחת: לגעת בלחיצה ארוכה על המקום שבו את רוצה לכתוב. תיבת הטקסט תופיע במקום שנגעת. השנייה: לבחור באייקון של תיבת טקסט (מצרפת תמונה איך זה נראה).את יכולה להכנס לשיעור שהכנתי בדיוק בנושא הזה:http://youtu.be/No00X9H_A9k

דווקא הקישור שהבאת
כן נשלח לארץ.... לא זול.... אבל נשלח.
&nbsp
והיי

SHTRUDIDI

New member
היי, אתה!

מישהו שמבין בדברים האלה!!!
אפשר להציק לך קצת בפרטי?

ברור, חופשי
רק במה אני מבין?
אם בעטים- אז לא ממש. אם בקניות באינטרנט, אז אולי אוכל לעזור.

למעלה