עזרה ברכישת מכונה

ניליס2

New member
עזרה ברכישת מכונה

שלום,
עד לאחרונה השתמשתי במכונת זינגר בת 25 שנה שקבלתי מאמי... לאחרונה המכונה התקלקלה ולא מצאתי טכנאי שמוכן לתקן אותה, ואני רוצה לקנות מכונה חדשה.
עד היום השימושים שהיו לי במכונה היו מאד פשוטים: וילונות, שמיכות לילדים, תחפושות, נחשוש... אין לי מושג רב בתפירה ואני מניחה שכל מכונה שאקנה אזדקק להדרכה או סדנה כדי ללמוד אותה. התקציב שלי לא גבוה: עד 1500 שקלים.

אשמח להמלצות לקניה מאמזון דרך חברת שילוח לארץ. האפשרות הזאת מחייבת ויתור על אחריות. עד כמה זה חשוב? איזו מכונה מומלצת? האם יש למישהו נסיון עם האופציה הזו שיוכל לתת לי טיפים חשובים - מה לבדוק?

שש שבע

New member
ממליצה על זו, גם מכירה אותה מצוין, ועוד נשאר

לך עודף,
אפשר לעשות שילוח ימי דרך מסטופ ותקבלי אותה תוך שבוע, או שילוח ימי יותר זול ותקבלי בעוד חודש.

[URL]http://www.amazon.com/Brother-Feature-Rich-Built-In-Auto-Size-Buttonholes/dp/B000JQM1DE/ref=sr_1_2?s=arts-crafts&ie=UTF8&qid=1416896047&sr=1-2&keywords=sewing+machine[/URL]
אם תנהגי בה נכון לא תזדקקי לטכנאי 5 שנים, כי ככה אני מכירה אותה ללא תקלות,
ואחרי 5 שנים? אולי תמשיך להיות בסדר, בכל מקרה היום לא נותנים כמעט 5 שנות אחריות למכונה.

ניליס2

New member
בקשר ממיר מתחים לחשמל עבור מכונה שנרכשת בחו"ל

האם יש הבדל ברגישות המכונה להמרת המתח כשמדובר במכונה ממוחשבת (כמו הbrother cs6000i שהמלצת לי עליו) או במכונה שהיא יותר מכנית (לדוגמא Singer Stylist 7258 שראיתי שמשווים אותה אליה... ) ?

שש שבע

New member
בפעם האחרונה שלקוחה קנתה כזו מכונה

היא קיבלה איתה טרנספומטור מתאים,
לפי מה שראיתי אין בעיה גם בטרנספורמטור שקונים פה,
ולא יודעת להשוות בין המכונות

brother cs6000i

שלום. בימים אלו התחלתי ללמוד תפירה אך אין לי מכונה, גם אני מתלבטת בנושא איזו מכונה לרכוש. התקציב שלי דומה. ניליס אשמח לדעת אם החלטת לרכוש או שעלתה לפרק אופציה נוספת. תודה.

ניליס2

New member
אז החלטתי בסוף על הsinger 7258 בעקבות המלצות והשוואות ברשת.

הזמנתי רק היום אז ייקח עוד זמן עד שאוכל לבדוק ולכתוב עליה :)
&nbsp
&nbsp

למעלה