liorkerbis
New member
עזרה ברכישה - J300 VS XMAX250
שלום לכולם.. אני מעוניין לרכוב כלי חדש מהחברה.
כרגע אני רוכב על ווספה 250, באמת שכלי מתוק אבל היות וזהו כלי הרכב העיקרי שלי..קשה לי איתו ומאוד לא נעים בנסיעה על בין עירוני.
רציתי לשאול את דעתכם על אחד מהכלים הבאים :
J300 - הבנתי שהכלי מבוסס על הקימקו המוצלח וקראתי את הביקורות הבאמת טובות שקיבל -
יתרונות : מנוע ,ABS
חסרונות - עיצוב (יפה אבל פחות יפה מהימהה,לא התרשמתי מאיכות ההרכבה והחוברים כמו שהתרשמתי מהימאהה..) וכמובן תוספת שנתית לביטוח.
האיקמקס החדש לעומתו, אחד הקטנועים היפים שפגשתי,מרשים מאוד,מזכיר נורא את אחיו הגדול (ומתלהב פה אחד שרוכב על ווספה שחורה ,רק כי זה ווספה ורק בגלל העיצוב)
היתרונות : עיצוב,ביטוח זול יותר
חסרונות : אין ABS ומנוע חלש יותר.
במחיר יש 3+ לטובות הקוואסאקי,(יקר יותר)
מספר שאלות : האם נראה לכם ששוה לחכות שתגיע אם בכלל גרסת ABS לימאהה (ל400 יש ובאירופה זה סטנדרט ב250) ?
האם לדעתכם התנהגות המנוע בקוואסקי משמעותית כלכך ששוה את ה1500 ש"ח בשנה?
האם באמת הטיפולים באקסמקס יותר יקרים משמעותית (יש שמועה כזאת שזה כללי יקר לתחזוקה)
כל דבר שיוכל לעזור לי לקבל החלטה - אשמח לשמוע..
תודה ויום טוב!
ליאור
שלום לכולם.. אני מעוניין לרכוב כלי חדש מהחברה.
כרגע אני רוכב על ווספה 250, באמת שכלי מתוק אבל היות וזהו כלי הרכב העיקרי שלי..קשה לי איתו ומאוד לא נעים בנסיעה על בין עירוני.
רציתי לשאול את דעתכם על אחד מהכלים הבאים :
J300 - הבנתי שהכלי מבוסס על הקימקו המוצלח וקראתי את הביקורות הבאמת טובות שקיבל -
יתרונות : מנוע ,ABS
חסרונות - עיצוב (יפה אבל פחות יפה מהימהה,לא התרשמתי מאיכות ההרכבה והחוברים כמו שהתרשמתי מהימאהה..) וכמובן תוספת שנתית לביטוח.
האיקמקס החדש לעומתו, אחד הקטנועים היפים שפגשתי,מרשים מאוד,מזכיר נורא את אחיו הגדול (ומתלהב פה אחד שרוכב על ווספה שחורה ,רק כי זה ווספה ורק בגלל העיצוב)
היתרונות : עיצוב,ביטוח זול יותר
חסרונות : אין ABS ומנוע חלש יותר.
במחיר יש 3+ לטובות הקוואסאקי,(יקר יותר)
מספר שאלות : האם נראה לכם ששוה לחכות שתגיע אם בכלל גרסת ABS לימאהה (ל400 יש ובאירופה זה סטנדרט ב250) ?
האם לדעתכם התנהגות המנוע בקוואסקי משמעותית כלכך ששוה את ה1500 ש"ח בשנה?
האם באמת הטיפולים באקסמקס יותר יקרים משמעותית (יש שמועה כזאת שזה כללי יקר לתחזוקה)
כל דבר שיוכל לעזור לי לקבל החלטה - אשמח לשמוע..
תודה ויום טוב!
ליאור