עזרה בקשר לwindows xp

gagu

New member
עזרה בקשר לwindows xp

שמעתי שאי אשר להריץ משחקים על windows xp האם זה נכון ? יש לי כרטיס מסך asus 7100 פנטיום 3 1000 תודה מראש.

kitt

New member
לXP יש שתי גירסאות home וpro

הhome מקבילה ל98 ואמורה לתמוך במשחקים (לא בכולן, היא עדיין על בסיס NT). הPRO מקבילה ל2000/

maayan_y

New member
???

איזה סוג של בעיה? לא עולים? לא זזים? האם זה לגביי כלל המשחקים? והאם ניתן לשנות את זה?

kitt

New member
כל משחק שמנסה לדבר ישירות עם חומרה

ה2000 והXP PRO פשוט יעיפו אותו ולא יתנו לו לפעול. אני לא יכול לומר לך איזה משחק יעבוד ואיזה לא כי אני לא מכיר כל כך משחקים, אבל אם על קופסת המשחק רשום שהוא תואם 2000 או XP PRO אז הוא יפעל.

gagu

New member
אז מה עושים?

אפשר להתקין גם windows xp וגם windows 98? ביחד? ואיך? בדיוק

kitt

New member
אפשר, מכינים מחשב עם שתי מחיצות

לפחות (אני מעדיף שלוש ואפילו 4 אם אפשר) באחת מתקינים 98, לאחר סיום ההתקנה של ה98 מתקינים XP (או NT או 2000) על השניה. בזמן ההתקנה נוצר תפריט איתחול. אני מעדיף את התוכנות להתקין על מחיצה שלישית ואת המידע לשמור על מחיצה רביעית.

gagu

New member
כלומר כל אחד בהארד דיסק אחר?

יש לי 4 מחיצות c d e f אני צריך להתקין 98 על c? xp על d? וזהו ? זה יוצר תפריט אוטומטית באתחול? האם אפשר לעשות את זה גם עם מילניום ואקס פי ? תודה

esti_prikit

New member
ממה שאני קראתי במאמרים על XP

הבנתי קצת אחרת על ההבדלים בין גירסת HOME לגירסת PRO ראשית על פי מאמרים אלו כל מה שיש בגירסת HOME יש בגירסת PRO וכל מה שגירסת HOME תומך גם גירסת PRO תומך זא שכל נושא המשחקים אמור להיות זהה בשני האופציות סה"כ שתי הגירסאות עובדות על אותה ליבה ולכן מבחינה זו לא אמורים להיות הבדלים ההבדלים הם בהרחבות שיש לגירסת ה PRO ושאין ב HOME כמו תמיכה בעבודה מול מספר מעבדים אפשר להסתכל על זה כאילו יש שתי גירסאות זהות כאשר לגירסת ה PRO הוסיפו כמה PLUGINS שנותנות לה עוד אופציות מדובר במאמרים בעיקר מאתר מיקרוסופט אשמח אם תתקנו אותי

kitt

New member
הגירסה הביתית אמנם על אותה ליבה

אך מכויילת יותר לכיוון משחקים.

gagu

New member
תודה רבה על העזרה

הפורום הזה ממש טוב אני די חדש כאן ומאוד התלהבתי עונים על השאלות בזמן והכל כמו שצריך תודה

למעלה