עזרה בקשר לשיטת WILD

aeo19

New member
עזרה בקשר לשיטת WILD

ניסיתי את השיטה אתמול בלילה , ישר לפניי השינה , אני ידעתי שזה לא יצליח אבל רציתי לבדוק מה יקרה . לא הצלחתי הייתי במיטה עם עניים עצומות איזה חצי שעה ... ולקראת היאוש הרגשתי שהכל מסתובב (משהו מוזר קשה להסביר) וגם הרגשתי את הגוף שלי מתקשה , לא בידיוק כמו שמתואר שלא יהיה אפשר להזיז אותו , משהו כמו קיפאון(לא קר פשוט ההרגשה).. אולי בגלל שאני לא זז במיטה . אם תוכלו להסביר לי למה הגוף שלי מתקשה מוזר אז תודה... אבל לא שמעתי קולות או ראיתי אפקטים או אנשים וכו'... אז התיאשתי ונרדמתי רגיל . לאחר 5 שעות קמתי ( לא יכולתי לחכות שעה ) אז התרעננתי מעט, שתתי ולאחר 15 דקות חזרתי למיטה... לאחר מכן ניסיתי להתרכז בשעון (לא היה שקט ממש בחוץ כי הלכתי לישון ב6 בבוקר אז קמתי ב11 בצהריים..) אז התרכזתי והתרכזתי.. וניסיתי להרדם הייתי עייף עדיין ורציתי להמשיך לישון אך לא הצלחתי , הרגשתי עוד פעם את הגוף מתקשה ... לאחר מכן ניסיתי להרדם ולהתרכז במשפט שחזרתי עליו... וגם בנשימות שלי שניהם לא הצליחו לי. מרוב עיפות היה פעם או שתים שהפסקתי להתרכז וכמעט ונרדמתי (עם עיבוד הכרה) אז מייד הרגשתי שאני נשאב לזה והערתי את עצמי , לאחר שלא הצלחתי להרדם (לא ראיתי כלום או שמעתי כלום... גם לא הרגשתי את כל מה שצריך להרגיש בשיטת הWILD...) התאשתי לאחר כשעה! אז החלטתי לחזור לישון... רגיל... אוקיי, אז ככה... אני לא זוכר את החלומות שלי כבר הרבה זמן אני מנסה לזכור אותם בשטית החזרה על המשפט "כשהתעורר אזכור את כל חלומותיי שחלמתי במדיוק" לפניי השיינה , וגם כשאני מתעורר אני מנסה להזכר במה שחלמתי תוך כדיי ענים עצומות אך שום דבר לא עולה.. עלה לי אולי איזה הבזק או שתיים, אני לא בטוח אם זה זיכרון רחוק או משהו שאני פשוט מדמיין לעצמי... את העניין של זיכרון החלומות אני מנסה כבר ארבע ימים , מאז שקראתי על הנושא , אז חשבתי שאם הכנס במודעות לחלום , אני יזכור את החלום הצלול... בשיטת הWILD כמובן... כמה שאלות לי אליכם אם תוכלו לענות בבקשה: 1)קודם כל, האם חלימה צלולה בשיטת הWILD תגרום לי לזכור את אותו חלום צלול בגלל שאני נכנס לחלום במודעות עצמית שאני בחלום , ובכך שהתעורר אני אזכור את מה שעברתי... 2)למה השיטה לא פועלת לי? 3)למה הפסקתי לזכור את החלומות שלי ? אני הולך לישון בקרוב.. אז אני רוצה לנסות שוב לחלום חלום צלול בשטית הWILD אני ידווח איך הצליח לי... תודה רבה שהקדשתם זמן לקריאת ההודעה, ואם באין הגדשתם זמן לכתיבת תשובה!
 
שיטה אישית ל- WILD

בצהריים, אני שוכב על המיטה וקורא איזה ספר על פסיכולוגיה, ספר שיכול להיות מעניין, אבל אחרי שני עמודים העיניים שלך מתחילות להעצם.. וכשזה קורה אני עוזב את הספר, עוצם עיניים ומהר מאוד נכנס לשיתוק שינה, רק שמשם בדרך כלל קצת קשה להיכנס לחלום
 

aeo19

New member
אם זה כמו ב WILD...

אז אתה צריך להתרכז במשהו מסויים כדי להחזיק את הכרה ואת מודעות לחלום... במה אתה מתרכז? רשמתה שאחרי השיתוק קשה בדרך כלל להיכנס לחלום , לאיזה מצב אתה מגיעה אחרי השיתוק?
 

silverhawk

New member
תשובות

אהלן וברוך הבא לפורום!
קודם כל, את שיטת הווילד מומלץ לנסות לאחר מספר שעות שינה ולא מייד כאשר אתה הולך לישון. ולשאלותיך: 1) במידה ותחצלל באמצעות שיטת הווילד, מרבית הסיכויים שתזכור את החלום בבוקר. שום דבר לא בטוח, אך הסיכוי יחסית גבוה. 2) אין לכך תשובה ברורה וחד משמעית. קודם כל - תמשיך לנסות. ווילד אינה שיטה קלה למרבית האנשים והיא דורשת ניסיונות מרובים טרם הצלחה. אתה אומר שכמעט נרדמת במהלך הניסיון, אך הערת את עצמך בכוח. אני מציע שתנסה לתת לעצמך פעם אחת להרדם ותראה מה קורה. יש סיכוי שתשמור על המודעות. 3) האם אתה עובד ע"פ השיטה מן השאלות הנפוצות? האם אתה שוכב כל בוקר לאחר ההתעוררות כעשר דקות-רבע שעה עם עיניים עצומות ומנסה להזכר? ניסית הכל?
 
למעלה