עזרה בקשר לנעליים

ronen934

New member
עזרה בקשר לנעליים

שלום ,אני חדש פה בפורום. קוראים לי רונן והצוות שלי בצבא מתארגן על קניית נעליים ,אני יודע שדגם שמאוד מקובל זה הנעליים הקלאסיות של רייכל ,אבל גם הייתי רוצה לדעת על נעליים של גרמונט ועוד חברה בשם וסקי , או בכלל אם יש לכם הצעות לנעליים טובות בסביבות ה-1100 ש"ח ,כשגורטקס הוא לא כזה חיוני ,חשוב שהנעליים יהיו חזקות ,נוחות וטובות לסחיבה של משקלים גבוהים והליכה מרובה . נ.ב אני פה רק לשישי-שבת אז אשמח אם תוכלו לתת את התשובות בזמן הזה. בתודה מראש רונן

אהלן

יש נעליים יש חברת אסולו- היילנד, נעל מאוד טובה, גבוהה, טובה למשקלים כבדים והליכות מרובות. אז אני ממליץ עליהן. לדעתי גרמונט זה בכלל לא משהו, פעם זו הייתה חברה מאוד נחשבת אבל הם נתקעו אי שם בעבר ולא התקדמו עם פיתוח נעליים חדשות. יש גם את VASQUE (ואסק) שיש להם דגם מצוין שיכול להתאים לכם... לדעתי תשלחו שניים שלושה אנשים שימדדו ויראו אם זה טוב (אם אפשר שכולם ימדדו אז עדיף)

shmuel778

New member
נעליים

בטיוליי ב3 השנים האחרונות אני משתמש בגארמונט ואני דווקא די מרוצה מהם . לפני כן היו לי נעלי סקרפה ששימשו אותי בצורה מכובדת , אבל ,מעבר לפירמה זה עניין אישי של נוחות . זה לא יהיה רעיון טוב אם תלך על פירמה מסויימת רק בגלל השם . כול אחד יש לו טעם שונה והרגשה שונה . אני מסתדר טוב עם הגרמונט וקודמי חושב שהם לא טובות . ככה זה אצל אנשים , כול אחד יש לו טעם והרגשה שונה . הסכום שנקבת הוא סכום יפה ביותר והוא פותח בפנייך הרבה אפשרויות , אבל נעלים , כמו בגדים , הם טעם אישי . שווה להטריח את עצמכם לחנות מתאימה , למדוד ולנסות מספר חברות ולהחליט . סופ"ש נעים .

ronen934

New member
יש עם זה כמה בעיות

הבעיה היא שכרגע אנחנו במהלך המסלול כך שלהגיע לחנות ולמדוד זה דבר קצת בעייתי, אני מניח שברגע שניצור קשר עם היבואן בקשר להזמנה דברים יהיו נוחים יותר בקשר למדידה או שתהיה איזה שהיא דרך שלא נקנה את הנעליים שלנו "על עיוור" ,אבל גם זה לא יכול להיות מושלם כי כולם חייבים ללכת עם אותו הדגם בגלל זה אשמח אם תוכלו לפרט על היתרונות והחסרונות של הנעליים האלו,לי לדוגמה המליצו על הווסק מכיוון שאמרו שהן כמו הרייכל רק שהן לא מתקלפות מבפנים כמוהן. אז יש דברים שתוכלו להגיד בצורה כללית על הנעל אני אודה לכם מאוד.

itai80

New member
אנחנו קיבלנו קרימור

סחבו יופי את כל הניווטים והשבועות הקשים

jeshu

New member
אני מרוצה מהריכל שלי הן מחזיקות את הרגל טוב והאחיזה מצויינת. אבל הן מחזיקות את הרגל כל כך טוב שלפני שבועיים הרופא הסביר לי שיש לי דלקת בשני גידים ברגליים (גיד אכילס וגיד אחד מקדימה) ולכן כואב לי כשאני נועל נעליים. עכשיו הן קצת התרככו אז אני מקווה שזה לא יחזור כשאני אחזור לטייל איתן. אבל זה עניין מאוד אישי כל אחד והרגל שלו וגם ככה שתי כפות הרגליים הן לא זהות.

ממליץ בחום על גרמונט בלטי

להליכות בשטחים קשים ותחת עומס של משקלים כבדים. חוות דעת נוספות תוכל לקבל ע"י הקשת שם הנעל או דגמים של חברות שונות בפורום ציוד של חברת למטייל! הרבה חיילים נתנו שם חוות דעת.

Misha345

New member
אהלן

אני באמת ממליץ לך לבדוק את הנעלי אסולו. הן חזקות מאוד וממש נוחות. אולי קצת חמות מידי לקיץ אבל לא ממש אטומות. מבחינת הליכות, סחיבות וכל השאר הן מצויינות. ואם אתה רוצה לבדוק מחירים אז יש איזשהו יבואן שלהם בצומת כנות אם אני זוכר נכון. אני לא בדיוק זוכר את הדגם, אבל אם יש לך חברים מיחסר גבעתי אתה יכול לשאול אותם לגבי זה...

MAGAVnik 11

New member
הצבא ממן לכם את הנעליים?

באיזה יחידות מותר ללכת עם נעליים אזרחיות?

jeshu

New member
כאלה שאתה יכול רק לחלום על היחס שמקבלים בהן. וכאלה שמוכנים לכופף מעט את החוקים ולהגדיל מעט את התקציב בשבילם. ככה זה. לי אפילו במילואים לא נותנים ללכת עם הנעליים שלי.

למעלה