עזרה בקשר למשטח

doline

New member
עזרה בקשר למשטח

היי, היום קניתי פאזל של 4000 חלקים. רציתי לשאול על איזה משטח כדאי לי לעשות עליו אותו?? קרטון ביצוע הוא קטן מדי ואמרו לי שלחבר שניים זה לא כלכך טוב, מה אתם אומרים?? תודה לעוזרים =)

123נעמי

New member
תיתחדש../images/Emo13.gif

אפשר לחבר שני קרטוני ביצוע - זה עובד טוב אפשר למצוא ברחוב קרטון מאריזה גדולה ( טלויזיה- שולחן-מקרר) אפשר להשקיע ולקנות משטח דיקט או קאפה באופיס דיפו. ספר לנו על הפאזל שקנית? בהצלחה

doline

New member
תודה על העצות =)

הפאזל שקניתי עכשיו הוא של חיות זה פאזל שלישי שאני בונה אחרי שני פאזלים של 1000 תודה על העזרה. אם יש לעוד אנשים הצעות אני ישמח...

jocie1

New member
ברוך הבא,

ראיתי את הפאזל, ב ה צ ל ח ה רבה... לגבי השאלה שלך: חיבור שני קרטוני ביצוע עם מסקינגטייפ רחב משני הצדדים יחזיק את הפאזל יפה. תוודא שאין בועות בטייפ אחרי הנחתו על הקרטון. עלול ליצור הפרשי גובה כשתירצה להניח את החלקים. כדאי להשוות את המחיר של הקרטוני ביצוע לעומת המשטחים שנעמי הציעה. כמו כן, גם כדאי להשוות מחירים בין החנויות השונות. נשמח לשמוע על ההחלטה שלך וההתקדמות.. שבוע טוב

מממאיה35

New member
ברוך הבא

פאזל נראה קצת קשה בעיקר כי הכל כהה.. טוב שיהיה בהצלחה! לגבי על מה לעבוד - אפשר גם לחבר שני פוליגלים באותה השיטה שהציעו לחבר 2 קרטוני ביצוע - עם מסקינטייפ עבה.

shimination

New member
2 קרטוני ביצוע מובקים במסקינטייפ

זה עובד מעולה! שים דבק על 2 הקרטונים ביחד לאורך וגם לאורך. בהצלחה!

למעלה