עזרה בקשר למנילה

עזרה בקשר למנילה

סופסוף קיבלתי את שאלון ההעדפות ואני מבולבלת.. זו נחשבת מנילה טובה? על אילו תפקידים אתם ממליצים? ממש אין לי מושג מה לבחור ואני רוצה להתייעץ קודם עם אנשים שמבינים אני אשמח אם תוכלו לעזור לי :) זה בקשר לדורשים מיונים: תחום תפקידי פיקוד, הדרכה והוראה הדרכה ביחידות השדה ובבסיסי הטירונות מדריכת אב"כ בפיקוד העורף | מדריכת תותחנים ומורן | מפקדת כיתת טירונים/טירוניות | מדריכת מודיעין שדה | מדריכת אב"כ בזרוע היבשה | מדריכת חיל הנדסה | מדריכת חיל שריון | מדריכת חיל רגלים | מדריכת נ"מ (נגד מטוסים) | מפעילת האמר קרבי | מש"קית חילוץ והצלה תפקידי הוראה והדרכה במשרד החינוך מדריכת שמע - סייעת לתלמידים בעלי ליקויי שמיעה | מדריכה בפנימיות יום/מועדוניות | מדריכת חינוך פנימייתי | מדריכה במסגרת החינוך הבלתי פורמלי | מדריכה במרכזי הדרכה ושל"ח | מדריכה במסלולי טבע | מדריכת קליטת עלייה הדרכת ספורט מדריכת כושר קרבי הוראה במסגרת החינוך הממלכתי הדתי מדריכה בלימודי א"י ומורשתה בקהילה | מדריכה בידיעת הארץ | מדריכת חינוך פנימייתי | מורה חיילת בקהילה ובקליטת עלייה תחום תפקידי הדרכה וחינוך תפקידים בחיל החינוך הנוער מדריכת נוער בסיס | מש"קית עלייה | מש"קית הוראה | מדריכת נוער מרחב | רכזת חינוך וידיעת הארץ - רכזת חוי"ה הדרכה מקצועית מדריכת ERP | מדריכת התגוננות בחיל האויר והחלל | מדריכת חיל לוגיסטיקה | מדריכת חיל קשר ותקשוב | מדריכת חיל חימוש הדרכת אוכלוסייה אזרחית מדריכת אוכלוסייה לשעת חירום תחום תפקידי טיפול באנשים ניהול ואבחון כוח אדם מאבחנת מדעי ההתנהגות | רכזת מתגייסים רפואה רכזת שירותי רפואה | סייעת רופא שיניים | חובשת | אחות מוסמכת טיפול באדם רכזת שיקום | רכזת תנאי שירות | מש"קית נפגעים תחום תפקידי התראה ובקרה הפעלת מערכות התראה אלחוטנית חוף | בקרית שליטה ימית | מכשירנית ימית תחום תפקידי מבצעים, מודיעין ומחשבים תפקידי מבצעים ופיקוח מפעילת קש"ב טקטי | צפרית - מונעת מפגעי ציפורים | פקחית טיסה | עובדת מבצעים אויר תפקידי מודיעין מש"קית בטחון מידע | רכזת התרעה | מש"קית ניווט ותחקור | מפענחת תצלומי אויר | חוקרת מודיעין אויר | חוקרת מודיעין ימי תחום תפקידי תאום וסיוע תיאום וסיוע בצה"ל ומשה"בט חיילת בגופי תיאום ותכנון | חיילת שב"כ | חיילת מוסד | חיילת משרד הביטחון

peppermint

New member
זה תלוי ב-ך

אנחנו לא מכירים אותך(?) ולא יודעים לאיזה כיוון את נוטה. כמו כן הודעה זו לא עומדת להכיל חיזוקים בסגנון "וואע, איזו מנילה טובה, את כזו חכמה ומוכשרת". המנילה טובה אם את מרוצה ממנה!
בכלליות - את רואה את עצמך בתפקיד הדרכה כלשהו? אוהבת לעמוד מול אנשים? מקבלת סיפוק מלהעשיר את הידע של קבוצה כזאת או אחרת בנושא כזה או אחר? אז יאללה הדרכה ופיקוד. שירות באופי שונה, קצת רוח קרבית ורעל בעיניים? -הדרכה ופיקוד ביח"ש ובבסיסי הטירונות. עזרה לקהילה, תרומה והשקעה מעצמך, לתת באהבה זו הדרך הכי טובה לקבל? -הוראה והדרכה במשרד החינוך! חברים/אנשים/להיות בקבוצה, יצירתיות ואחריות - תכנון הפעלות ועבודה עם קבוצות נוער? -הדרכה בחיל החינוך. עבודה עם אנשים שתהיה מעניינת בשבילך ומשמעותית/מכרעת בשבילם? אפשרויות קידום נחמדות? -מאבחנת מדעי ההתנהגות, רכזת מתגייסים ומש"קית נפגעים נשמעים כמו תפקידים נחמדים ומתאימים. (וואו)עבודה מאתגרת שבסופה הרגשת סיפוק אדירה, חיל האוויר והחלל, טו אינפיניטי אנד ביונד!? -מבצעים ופיקוח: ייפי פקחית טיסה! מודיעין זה מודיעין והאחרון זה פקידות, במקרה הנקבי שלך. תיהני

תודה..

חחחח לא התכוונתי מהבחינה הזאת...אלא אם אלו תפקידים טובים שניתן להתקדם איתם אני לא ממש יודעת מה לבחור אני פשוט רוצה משו מעניין שיש מה לעשות בתפקיד הזה. ואם לאנשים יש המלצות על אשכולות שונים אז תשתפו =]

peppermint

New member
כן אלו תפקידים טובים../images/Emo3.gif

כולם מומלצים ע"י הצבא. מה את מחפשת לעשות בשירות הצבאי שלך? האוס אימפריה! הוא שולט!

חח האוס שליטה :)

עונה 3 של האוס מעולה! =] משו מועיל חחח...מקום שלא יהיה משעמם שאני ארגיש שאני עושה משו ולא רק יושבת במשרד ועונה לטלפונים חח חשבתי בעיקר על משו בתחום המודיעין..איזה ממה שמוצא לי הכי נחמד? חח

peppermint

New member
התקלת אותי

אין לי יותר מידיי מידע על תפקידי מודיעין למיניהם, למרות שאני משערת שגם חלק מאלה עלולים להיות שוחקים ומשעממים
את לא רוצה לשבת במשרד - תפקידי הדרכה ופיקוד מתאים מהמנילה שלך. תפקידי בקרה ופיקוח כמו פקחית טיסה וכל זה, זה גם, לשבת מול מסכים ולעבד נתונים (אומנם עמדת ההכרעה גבוהה יותר מכמה סוכרזית רוצה המפקד בקפוצ'ינו שלו...). את רוצה להרגיש שאת עושה משהו - רכזת תנאי שירות תפקידה לעשות הכל(
) למען טובת חייליה. אם חשוב לך מה אומרים, לפי מה שהבנתי מודיעין אוויר נחשב למקום טוב להיות בו. למרות זאת, רק את תחליטי איפה טוב לך ומה. מה שנראה טוב לאדם אחד יכול להתברר כסיוט של אדם אחר. אני בעד שתגבשי דעה, תפתחי את חוברת התפקידים שקיבלת עם המנילה, שבי על איזו כוס תה(פרועה) ותתחילי לחשוב טוב טוב לפני שאת בוחרת. התפקידים שהוצעו לך הם ברובם הנחשקים ביותר בקרב נערות ישראל! לא שאת צריכה לייחס לזה יותר מידיי חשיבות מהאספקט הזה, רק תכירי ביכולות שלך ותנסי לקחת החלטה נכונה. בתור דעתי האישית, אם היית שואלת, אני הייתי מדרגת כך- 1-הדרכה ופיקוד ביחידות השדה ובבסיסי טירונות (משום מה אני מורעלת על המקצוע) 2-מבצעים ופיקוח: פקחית טיסה/עובדת מבצעים 3-טיפול באדם: רכזת ת"ש והכל 4-תפקידי מודיעין ואז 5-תיאום וסיוע במשהב"ט ופיניטו. אבל מה אני, רק על עצמי לספר ידעתי
עלי והצליחי

תודה על התגובות

חחחחח ישבתי על החוברת הורודה שהביאו אומנם בלי כוס תה פרועה אבל ראיתי שיש כמה תפקידים מעניינים. וכל דבר שלא כולל כוס קפה למפקד נשמע מבחינתי סבבה =] חח אז גיבשתי דעה אבל אני תמיד פתוחה לדעות של אחרים חח תודה על העזרה :) אני רואה שבחרת בערך בסדר שחשבתי עליו חח

למעלה