עזרה בקשר לאפקט!

glk11

New member
עזרה בקשר לאפקט!

שלום לכולם! ביקשתי עזרה בקשר לאפקט הזה כבר בעבר ולא ממש הצליחו לעזור לי. ישנו אפקט של סוג של מתיחת קול (לא "טיים סטראץ"). לדוגמא אם לוקחים את האות a באנגלית ועושים האלה את האפקט הזה , זה נשמע כאילו האות נמתחת אבל בצורה חלקה .זאת אומרת לא כמו בטיים סטראץ שזה היה יוצא שם ככה: aaaaaaaaaaaa אלא פשוט כאילו האות נמרחת בצורה חלקה. כאילו מישהו לוחש אותה, וזה נמשך זמן ארוך. ואני שוב חוזר זה לא טיים סטראץ. בבקשה מי שיוכל זה ממש חשוב. תודה מראש!

HeavenlyB

New member
לפי ההסבר שלך, זה לא אפקט

זה כלי מסויים בסאמפלר, שבו אתה מגדיר לופ לחלק מסויים של הדגימה, שכל עוד אתה לוחץ על הקליד, הסאמפלר ימשיך לנגן את הלופ, וכשאתה עוזב, הוא מפסיק.

glk11

New member
אחי לא ברדיו

משץמשים בזה הרבה בהאוס וטראנס. יש לכם אולי מושג מה זה? זרקו רעיונות אם תוכלו.

HeavenlyB

New member
כדי שאוכל לעזור

אצטרך לשמוע דגימה של האפקט. אולי מישהו אחר מבין לאיזה אפקט אתה מתכוון, לי אישית זה נשמע כמו מה שתארתי (לופ בדגימה).

glk11

New member
אחי צירפתי קובץ

הנה הלינק: http://s47.yousendit.com/d.aspx?id=2S8WXFOEXDSZR1V0PMD0TMIL04 מהשנייה השלישית מתחיל האפקט. אתה תשמע מן מתיחה של קול.. אם תוכל לזהות מה זה האפקט אני אשמח מאוד! אם מישהו אחר יודע , בבקשה שיעזור. תודה!

glk11

New member
תודה אחי אני אנסה

בכל מקרה אני אפרס עוד הודעה בפורום אולי מישהו ידע עוד משהו. אבל תודה רבה בכל מקרה!

glk11

New member
רק עוד שאלה

איך אני גורם לזה להישמע ככה? כאילו אם אני עושה ריוורב על חלק ממילה זה נשמע נורא קצר. פה זה ארוך. ואם אני יעשה "טיים סטראץ" זה יעוות את זה.

glk11

New member
אחי הצלחתי!!!

וואי אתה תותח עשיתי בדיוק מה שאמרתה עם ריוורב ברוורס וקצת מתיחה וזה יוצא בדיוק!! אתה תותח על! תודה! אתה לא יוגע כמה זמן חיפשתי איך לעשות את זה!

למעלה