עזרה בקשה

• פותח הנושא dekt
  • פורסם בתאריך

dekt

New member
עזרה בקשה

אני מפרסם הודעה זו עקב אי הענות להודעתי הקודמת שנרמסה ע"י שירשור אכזר : בעז"ה ב14.03 יש לי זימון לתזמורת צה"ל עכשיו שמעתי כבר שהכל מכור וכ' וכו' אני הולך לנסות כי זה לעשות משהו שאני אוהב בצבא וזה עדיף מאיזה פענח תצלומי אוויר ואם אני אצליח אז מעולה ואם לא אז לא נורא לפחות ניסיתי אז רציתי לברר כמה פרטים מישהו פה היה במיון כזה ? הם דורשים להכין קטע מהיר וקטע איטי של כמה זמן ? באיזה אורך צריך להיות כל קטע האם הם מקפידים על משהו מסויים בבקשה כל דבר שאתם יודעים ויכול לעזור לי תכתבו תודה רבה .דקל

GhostDrummer

New member
לא חל על תופים קטע מהיר, קטע איטי.

תכין קטע טוב על מערכת, ושיהיה גם מוכן לך קטע על קסילופון, טימפני, כלי הקשה (קונגס וכאלו).. וקטע על סנר. אורך? כמה שבא לך, אתה אף פעם לא תסיים קטע שהכנת. סביר להניח שיעצרו אותך באמצע. המיון הועבר ל19.3 אם לא קיבלת את ההודעה. לגבי הקפדה. ממה שהבנתי, אתה צריך להפגין רמה גבוהה מאוד על מערכת תופים, אבל לא פחות על קסילו' וכל השאר. בהצלחה God Speed

dekt

New member
אחיייייייי

אני לא יודע איך לנגנן על קסילופון ואני לא יודע בכלל מזה טימפני ! והם כתבו להכין קטע מהיר ואיטי ומזה הקטע על הסנר התבלבלתי לגמרי כי אני אמרתי במפורש שאני יודע לנגן רק על תופים.

GhostDrummer

New member
אבל הסיכוים שלך להתקבל מצטמצמים

אתה חייב להיות תותח על מערכת.

אתה כנראה מתכוון ללהקות צבאיות

כי בתזמורת יש נגני כלי הקשה (טימפאני - שזה תופי דוד ענקיים שמכוונים לפי צליל מדויק, קסילופון, קלוגנשפיל וכו'). הבחינות ללהקות צבאיות למתופפים כבר היו - לפי דעתי אין עוד. תלמיד אחד שלי ניגש השנה ולפי מה ששמעתי יש 150 נבחנים על 2 מקומות. מה שאומר שצריך הרבה מזל, הרבה כישרון ופרופיל נמוך

GhostDrummer

New member
מה אתה אומר? ואני אומר לך שיש

מתופף אחד שתפקידו הוא להיות על המערכת בלבד.

cusimashli

New member
הלו הלו הלו.....

אל תזלזל בפמענח תצלומי אוויר..... זה חתיכת תפקיד טוב.... נגן בתזמורת צהל זה גם טוב ובעיקר כיף.... אני מכיר את שני התפקידים מקרוב מאוד ואל תשלול מפענח תצלומי אוויר.. ודר"א למה תזמורת עדיף על פיענוח?..??

dekt

New member
חלילה לזלזל אני רק אומר...

שאם יש לי הזדמנות לעשות משהו שאני אוהב ושזה לא יעזור לי את ההתקדמות בתופים אז למה לא מפענח תצלומי אוויר לפי מה ששמעתי מאנשים גם שעשו את זה וגם מההורים שלי שהיו בתצלומי אוויר הוא תפקיד מונוטוני ומשעמם אבל מזה משנה בסוף לאור הלחץ שאבא שלי הפעיל עלי ועוד כמה אנשים דירגתי 1.מפענח תצ"א 2.קצין לוגסטיקה\שלישות 3.חובש וכו' וכמובן שמה שקיבלתי הוא לא מה שרציתי (תצ"א) אלא קצין לוגיסטיקה שאני בכלל לא מבין מזה התפקיד המשעמם הזהההה כיאלו אני יודע מזה תיכנון של רכש הקמת ביניינים וכו' אבל אני ממש לא מתחבר לזה נו מיילא נלך למיון ונראה. ובקשר לסיכויים המצטמצמים אני עכשיו כבר לא בטוח שכדי לי ללכת כי באמת בלי לזלזל בעצמי אני לא כזה משהו על תופים וזה לא משהו רע פשוט אנשים באים לשם עם עבר על תופים מהיות ילדים צעירים ואני מזה שנה וחצי יחסים אלייהם ... כלום .

cusimashli

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחח.....

זה בול הדירוג שליי.. לא שיצא מזה משהו אבל אני מרוצה מהשיבוץ

dekt

New member
אתה מסתלבט כיאלו ?

וד"א אני יודע שדחו את הבחינות ל19 וכן יש דבר כזה להבחן רק על מערכת לתזמורת צה"ל וואללה אחי אותו דירוג קיבלת לקצין לוגיסטיקה ?

למעלה