עזרה בקשה!!!!

S X S

New member
עזרה בקשה!!!!

אני פותח את הבלוג, אני רואה את השידור אבל אני לא יכול להשתתף בצ'ט.. הוא רושם "נא הכנס שם משתמש",ישר שורה אחר כךהוא רושם "מנסה להתחבר לשרת" ואז זה תקוע... מה עושים???

S X S

New member
הינה תילום של הבעייה...

התמונה לא ממש ברורה.... אבל שימו לב שבתיבה שאמור להיות הצ'ט רשום רק מנסה להתחבר לשרת אנה המתן... ואז לא קורה יותר כלום הואט לא מתחבר. מה עושים

danielee

New member
...

כמה זמן אתה מחכה? הרבה? תנסה אולי למחוק את התיקיה i2i Internet Solutions ש נמצאת בPROGRAM FILES ולתת לזה לטעון את זה מחדש..

S X S

New member
זה לא עזר...

אולי צריך להוריד איזושהי תוכנה?... כי פשוט הכל עובד חוץ מהתיבה של הצ'ט ושל המשתתפים בחדר....

k e r n e l

New member
אתה צריך לפתוח פורט 6667 !

אם זה מתוכנת פיירוול של הWINDOWS עקוב אחרי הצעדים הבאים : לחצן ימני על מיקומי הרשת שלי >מאפיינים . גש לחיבור שלך לאינטרנט (חייגן) לחצן ימני > מאפיינים >מתקדם >הדרות> חריגים >הוספת יציאה > למעלה תרשום IRC או>TAPUZ מה שבא לך ולמטה מספר פורט 6667. אישור תתנתק מהאינטרנט ותתחבר מחדש וזה אמור לפתור לך את הבעיה ! בהצלחה והמשך גלישה נעימה ! *** אשמח לדעת אם נפתרה לך הבעיה!

S X S

New member
זה לא עזר...

עדיין הצ'ט לא עולה. ניסיתי את כל מה שאמרתם, מחקתי את ה I2I ונתתי לזה להתקין אותו מחדש, פתחתי את פורט 6667 גם רשמתי פעם אחת IRC ואחר כך TAPUZ , התנתקתי והתחברתי מחדש בכל פעם וזה עדיין לא נותן לי את הצ'ט (החלונות של הבלוגים עובדים...) נ.ב נסתי גם לגלוש בלי הפייר-וול וגם זה לא עזר.... בבקשה בבקשה אתם חייבים לעזור לי... תודה

תנסה אולי...

בדף של האקספלורר כנס ל- כלים>אפשרויות אינטרנט>כללי תלחץ על מחיקת קבצי קוקיס ולידו מחיקת קבצים תמחק את שניהם תסגור את האקספלורר תפתח מחדש ותנסה...

k e r n e l

New member
שמע אתה חסום !

יש לך רשת בבית ,ראוטר משהו חוסם אותך תבדוק תחזור עם נתונים וננסה לעזור לך !

למעלה