עזרה בקשה

עזרה בקשה

טוב אני חדש בתוכנה ריזון והתחלתי להכין שיר ואני לא מבין משהו עזרו לי בקשה!!! הנה הסבר של מה שאני לא מבין: ב- ReDrum הכנתי קצב ושמתי אותו כבר למטה איפה שיש את המלבנים האלה אבל אפילו אם אני שם ריבוע אחד קטן זה משמיע לי את כל מה ששמתי בכל ה- ReDrum וזה לא עוצר . ואם אני רוצה לעשות בהתחלה התחלה שקטה ושהקצב יצחיל אחרי כמה זמן אני לא מצליח כי זה ישר מתחיל לי את הרדרום. בקשה עזרה!!

solokkhz

New member
פשוט

יש לך ברדרם כפתור שנקרא enable pattern וזה נמצא בחלק התחתון של הרדרם פשוט תכבה אותו ולא תשמע פעמיים ובפעם הבאה שאתה רוצה לכתוב ברדרם שוב אתה תצטרך להדליק שוב וכך הלאה מובן? בהצלחה

אחי תודה רבה אבל זה לא יצא טוב כי?

אני מתחיל את השיר בקטע שעשיתי שלא קשור לרדרם ואז בדיוק אחריו אני מתחיל ברדרם ועשיתי כמו שאמרת וזה לא משמיע לי בחךק הראשון שלא קשור לרדרם אבל כשזה מגיע לחלק של הרדרם הוא משמיע לי באס אחד יותר לא משמיע כלוםלמה זה??

solokkhz

New member
כנראה עשית משהו לא נכון

שיטת העבודה היא פחות או יותר כזאת: 1. בוחר קיט תופים 2. כותב תפקידים של תופים ברדרם 3. שומע שהכל נשמע טוב ולוחץ כפתור ימני על הרדרם ובוחר באופציה copy pattern to track בזמן שבחלון הסידור אתה נמצא על הערוץ של הרדרם ובמיקום שאתה רוצה לשים את התפקיד 4. אחרי שביצעת את כל שלושת השלבים אתה לוחץ על כפתור ה enable pattern בכדי לכבות את הpattern maker של הרדרם וכך הוא נשאר רק על חלון הסידור של הקטע בהצלחה

TaJu

New member
או ש...

או שאתה כותב את הכל מלכתחילה בסיקוונסר, כמוני.

למעלה