עזרה בקשה...

• פותח הנושא FineX
  • פורסם בתאריך

FineX

New member
עזרה בקשה...

צירפתי להודעה פלייר, עכשיו בפלייר יש להקה בשם לא משו. עכשיו יש לי לוגו אחר ללא משו אבל אני לא מצליח לשים אותו במקום הישן ולא להרוס את הרקע מאחור. מישהו יודע איך אני מחליף את הלוגו ולא הורס את הרקע מאחור ? תודה. דרך אגב אם מישהו רוצה את הלוגו החדש שיבקש ואני יצרף אותו. תודה.

Prophet

New member
זה די מסובך...

אתה לוקח בפוטושופ את הכלי שנראה כמו מצלמה ובוחר חלק של רקע עם אלט, אתה עוזב את האלט ומקשקש על הלוגו... זה גורם שהחלק בצד מסויים ש"צילמת" עם אלט וקליק מעתיק את עצמו לחלק שקיקשת עליו... הבעיה היא שאתה צריך לעשות את זה במידות מדויקות אז זה יקח לך המון זמן אני משער עד שתצליח להמשיך את אותו קו בדיוק במקום. עוד אפשרות זה שתיקח את הכלי שבוחר, תעתיק רבוע מהתמונה (לאחר שאתה בוחר תעתיק אותו עם shift+ctrl+c)וגורר אותו עד שיעלה על הלוגו ויסתיק אותו. גם זה בעיה כי זה גם עלול לצאת שזה לא יתאם את עצמו... מה אפשר לעשות ? זאת בעיה שאתה לא שומר את זה בקובץ רגיל לפני שאתה סוגר את זה... פעם הבאה תשמור קודם כל בתור psd ורק אחר כך בתור gif/jpg

סתם דעה על הלוגו אתה יכול להיתעלם

לדעתי הלוגו לא משו

הכבוי

New member
הממ.... זה ממש נראה כמו ערב להקות

לא משו... זה נראה מתחבר כזה. זה מזכיר לי שפעם היה (בשברולט) על ההזמנות "אל תאיים מציגים - כלום"... זה היה מצחיק....

preacher

New member
טוב. זה לא יהיה מאוד קל...

תצטרך לשחזר קצת את השכבות המקוריות. אז דבר ראשון, הרקע נוצר ע"י פילטר שנקרא stained glass שנמצא ב-TEXTURE בתפריט הפילטרים בפוטושופ. אם תבצע אותו על רקע בהיר עם קצת כתמים כהים יותר כאן ושם יצא לך אותו הרקע. פתח שכבה חדשה, בחר ריבוע בגודל של הרקע של "לא משו" ושם הלהקה מתחתיה, מלא אותו בלבן, תוסיף נויז, ובצע את הפילטר הנ"ל. שחק ב-LEVELS או ב-LIGHTNESS בתוך HUE-SATURATION עד שיצא לך משהו דומה ליתר הרקע. סגור את השכבה ובחר ריבוע מסביב ללוגו של buddha vibrations. תעתיק לשכבה חדשה. פתח את ה-levels ושחק קצת עד שהרקע הבהיר יעלם וישאר רק הצל והלוגו. תשנה את השכבה מ-NORMAL ל-MULTIPLY. זהו! עכשיו נשאר רק להביא את הלוגו החדש.

למעלה