עזרה בקניית פוקט

• פותח הנושא cj2
  • פורסם בתאריך

cj2

New member
עזרה בקניית פוקט

בין ה 2210-ipaq 1940 או למיו 338 plus אני מבולבל מאוד ניסיתי לבדוק בפורום על יציאות והתקנים כמו sd sdio mmc wifi ןלא הבנתי שום דבר מה לדעתכם עדיף מהם ומה כל היציאות האלה? תודה...

castroman

New member
הכל תלוי...

בצרכים שלך - אז בעצם מהם הצרכים שלך מהמכשיר
ספר לנו ונוכל לעזור לך לבחור את המכשיר הטוב ביותר בשבילך, כמו כן מומלץ להגיד לנו את התקציב שלך. -אביאל.

cj2

New member
תמיכה/חיבור לדסטיניטור

שיהיה קל לתפעול (פוקט ראשון) למרות שבדרך כלל אני מסתדר mp3 שיהיה אפשר להוסיף לו אולי מצלמה דיגיטלית או התקנים אחרים חיבור לאינטרנט (איך מיתחברים בכלל דרך פוקט?) אני מתלבט אם לקנות פוקט זול ולהשקיע את יתר הכסף באביזרים כמו זיכרון,הכרטיס cf של הרדיו ועוד... עד 2500- 2700 אני לא צריך אותו למשהו מיוחד רק תזכורות כמו שיש לכולם ולעתיד דסטינטור.

castroman

New member
אז ככה...

בעקרון לסדרת ה19XX של HP אין תמיכה בדסטיניטור (חוץ מSD - GPS שהוא נדיר ויקר
). הייתי הולך על הiPaq 2210 - יש לך אפשרות לGPS דרך חריץ הCF, יש MP3 (כמו בשאר מכשירי הPPC), מומלץ להוסיף את המצלמה הדיגטלית של HP בפורמט של SD. חיבור לאינטרנט - יש מספר דרכים הטובה והנוחה ביותר לדעתי היא - ע"י BT (שן כחולה - טכנולוגית אלחוט), למצוא מכשיר עם תמיכה בBT + GPRS כמו הנוקיה 6310i בסלקום\אורנג' או מכשירים שונים אחרים עם תמיכה שכזאת והסלולארי בעצם משמש כמודם למכשיר ואתה גולש במהירות גבוהה יחסית. בקשר למחירים חפש בZAP - אם אתה יכול להביא מחו"ל עוד יותר טוב
-אביאל.

למעלה