עזרה בקניית סורק

• פותח הנושא nalu
  • פורסם בתאריך

nalu

New member
עזרה בקניית סורק

אני רוצה לקנות סורק...איזו חברה מומלצת, ואילו איכויות כדאי? בסכום של בערך 800 ש"ח תודה.

yanivfel

New member
800 ש"ח זה יותר ממה שצריך להוציא

על סורק בייתי. הייתי ממליץ על UMAX אבל יש חברות רבות, כדאי שתכתבי פה בפורום מה הן הצרכים שלך.

nalu

New member
לומדת עיצוב

המטרה היא לשימוש ביתי, אך עם זאת אני מתחילה ללמוד עיצוב גרפי, ולכן אני צריכה משהו יחסית ברמה גבוהה.

noa_f

New member
epson

אל תתקרבי ל-UMAX. פעם הם היו טובים. היום כבר לא. ל-CANON יש סורקים דקים, שלא תופסים מקום אבל הם איטיים לאללה. אפסון נותנים את התוצאות הטובות ביותר. גם HP אמורים להיות לא רעים אבל אני לא מכירה אותם מספיק.

ע צופיה

New member
בעקבות ההמלצות פה בפורום קניתי

אפסון פרופשונל 1650 (כולל סורק שקופיות ופילמים). אני עובדת איתו לדפוס ומאד מרוצה ממנו. מהיר, יעיל, שומר על איכות התמונה והצבעים. לגבי רוב העבודות אין לי צורך בסריקה מקצועית יותר. הוא עלה בסביבות 1500 ש"ח לפני כחצי שנה, יש דגמים יותר זולים.

yanivfel

New member
ה-UMAX החדשים פצצות, על אף שבבית

אני עובד עם HP שהם טובים לא פחות. לסיכומן של ההמלצות אני יכול לחטוא ולספר לך שכיום ההבדלים באיכויות הם זניחים, שכן - הסטנדרטים עלו פלאים והתוצרים של הסורקים משביעי רצון לכל הדעות. הייתי ממליץ לך בחום לחפש את ה- Added Values (הערכים המוספים) ולהלן הרשימה שכדאי לתת על סעיפיה את הדעת: 1. חיבור USB או מהיר ממנו - יאיץ את מהירות העברת הנתונים. 2. תוכנה נוחה לעבודה - קיימים הבדלים מהותיים בין התוכנות - חלקן מצריך עד כדי חמש (!) לחיצות מתישות בכדי לקבל את התוצר, ואחרות מצריכות לחיצה בודדת על פאנל הסורק בלבד וכ-Macro (סדר הוראות מוכנות מראש) ייפתח הפוטושופ עם התמונה הסרוקה בתוכו...(!) 3. אפשרויות הסריקה - ישנם סורקים שיאפשרו לך משחק עם זוויות קווי הסריקה או מעבר כפול על איזור הסריקה בכדי לתקן את תופעת הופעת הרשתות של המקור ממנו את סורקת (כגון עיתון באיכות דפוס נמוכה וכו´). >>> ליוסי מהפורום ולעוד כמה ישנם הסברים מעולים בנושא - פני אליהם באופן אישי במסרים <<< 4. אולי את זקוקה לסריקת מסמכים רבים ויעניין אותך טס הזנה, כמו בחלק ממכונות הצילום הקיימות כיום. 5. אפשרות הסורק לסריקת שקופיות - מובנה או באמצעות התקן מיוחד. 6. יבואן ושירות הם סעיפים חשובים לא פחות - מומלץ לבדוק לפני הקנייה. אני בטוח לחלוטין שפסחתי על מספר רב של סעיפים, אבל למי שיש להוסיף - שיעשה זאת ואני אשמח להוסיף את הכתוב למאמרים. תודה יניב.

mamby

New member
לי יש אפסון פרפקשן 1650 ומרוצה מאוד

ללא סורק שקופיות - עלה 1110 ש"ח. ויניב - למה תוכנת הסריקה כל-כך חשובה? אני סורקת ישר מהפוטושופ.

למעלה