עזרה בקניית נגן

יאיר B

New member
שום נגן כיום לא צריך דייבר. יש נגנים שצריכים

תוכנה כדי לעבוד מולה (איפוד, זון). אבל דרייבר זה דבר שכבר לא צריך לננגים.
 

sasiz

New member
אז את ה i7 אני פשוט מחבר והוא מזהה אותו כמו

חיצוני ואני פשוט שופך אליו את כל מה שאני רוצה? נראה לי שאני אלך עליו. 1.קראתי בחוות דעות של zap שיש קושי בכפתורי ניווט כיון שהם כפתורי מגע וכל נגיעה קלה מקפיצה את השיר. מישהו יודע עד כמה זה קריטי? 2.ולפי זאפ ה 8GB עולה 590 וה-16 790. מישהו מכיר מקום או אתר זול יותר?. 3.כמה יכולות לעלות אוזניות טובות לנגן? ואני מבין מלא מעט המלצות קודמות שהוא נגן טוב ושהה להשקיע בו.
 

מושו 21

New member
.....

- כן - נפתח כונן חיצוני אליו בהעתק-הדבק את כל המוזיקה. - אל תתיחס לחוות דעת בזאפ - כפתורי ניווט זה דבר שמתרגלים אליו - מחוות דעת של אנשים שקנו את הנגן אני מכיר שזה דווקא נוח ופועל מעולה. (נגיעות והקפצות שירים ? בשביל זה יש "הולד") - המחירים בזאפ זה לדעתי הכי זול שתמצא - ממליץ כמובן לקנות ממקום מוכר (באג לדוגמא) - הפער במחיר לא גדול. - אוזניות איכותיות - מתחיל מ-150 והלאה תלוי כמה תהיה מוכן להשקיע ואיזה סוג אוזניות (אין איר, פתוחות). - הנגן מעולה לטעמי בין הטובים שיש כרגע בשוק למי שלא מחפש וידאו.
 

sasiz

New member
למה כדאי בבאג בגלל האחריות?

לגבי אוזניות בהשקעה של 150-200
 

מושו 21

New member
גם. וכמו שנאמר - הם היבואנים של cowon בארץ

לגבי אוזניות - תסתכל פה - בעקרון כל מה שבהשוואה הזאת בתקציב ואיכותי פחות או יותר. ממליץ - cx300, jbl220,akg414 (זה דגמים שאני שמעתי וניסיתי והיו טובים מאוד). קודם תראה איזה סוג נוח לך (אין איר\פתוחות\אטומות) - ואז תלך ותבקש לנסות (בחלק מהמקומות מאפשרים לשמוע).
 
למעלה