עזרה בקניית נגן

sasiz

New member
עזרה בקניית נגן

אני מעוניין לקנות נגן שיתמוך בעברית שתהיה בו תצוגה נוחה של הספריות שהדפדוף בינהן יהיה קל. תקציב של עד 400-500 ש"ח.

sasiz

New member
לא כזה משנה לי הוידאו

לדעתי זה סתם לא נח והורס את העיניים לראות סרט בגודל כזה. נפח מועדף 8, אם זה דורש להוסיף עוד קצת אני גמיש אבל מעדיף להישאר בטווח שאמרתי. אם זה חורג יותר מידי 4 זה גם אופציה. תתנו לי כמה אפשרויות ואני אחליט כבר

tweeg

New member
אממ

סאנסות: fuze e200 איאודיו: i7 מיזו: m3 m6 איריבר: e100 בכולם אמור להיות סוג כלשהו של עיברית(אולי הסאנסות לא) אני אףפם לא זוכר למי יש מה לדעתי כמובן הi7,בגלל התקיות וזה נשמע כמו מה שכתבת

sasiz

New member
אהההה

הסתכלתי בזאפ ולא ראיתי שיש אזכור שיש תמיכה בעברית.

sasiz

New member
עוד משהו

האמת של sandisk sansa יש אחלה נגנים במחירים מעולים כ-500 ש"ח ל 8GB שזה מעולה, הבעייה שאין עברית

tweeg

New member
אממ

לא הולכים לפי זאפ,אלא לפי ניסיון של משתמשים חכה לתגובות,יש פה אנשים שזוכרים את הקטע עם העיברית לחלק מהסאנסות יש עיברית כלשהי.ואכן יחס מחיר/נפח גבוה.

sasiz

New member
ראיתי בנענע נגן של איקו

4 GB ב 350 שווים משהו? אני אנסה לחפש לגבי השאר, בינתיים אני לא רואה

sasiz

New member
השאלה אם זה מוריד מהאמינות שלו

הרי זה בסה"כ נגן, זה לא מוצר אלקטרוני שהאיכות חשובה כמו מצלמה למשל.

מושו 21

New member
השאלה זה לא אם זה מוריד מהאמינות שלו

השאלה זה האם אתה רוצה לקחת את הסיכון של לבקר אחת לחודש בחנות ממנה קנית את הנגן כדי לשלוח אותו לתיקון, ועוד חודש אחרי כדי לקחת אותו שוב - וככה מספר פעמים. שאלה נוספת זה האם חשובה לך איכות השמיעה, ואורך חיי הסוללה (גם לטווח הארוך וגם בטווח של זמן שמיעה ללא הטענה). אם לא - נגן מדבקה יתאים לך.

sasiz

New member
איכות לא כזאת חשובה לי

ואורך סוללה שיספיק למינימום 3-4 שעות

יאיר B

New member
אם האיכות לא משנה לך ואתה רוצה 4 שעות סוללה -

נגן מדבקה יתאים לך.

gilwalla

New member
עניתי על השאלה לגבי העברית באחת...

ההודעות הקודמות אז הנה שוב : יש לי את הסנדיסק סנסה FUSE ה-8GB (ויש אפשרות הרחבה) עולה בבאג כ-530 ש"ח, ממליץ לך קודם כל ללכת להרגיש אותו - אפשרי באופיס דיפו. מבחינת עברית - יש עברית חלקית לאחר עדכון תוכנה - כל התפריטים בעברית, ולגבי השירים - שם השיר מופיע בעברית הפוכה (הבנתי שניתן לפתור זאת על ידי תוכנה כמו הפוך על הפוך), אבל התגיות מופיעות בג'יבריש - ממה שהבנתי סנדיסק משחררת עדכונים אחת לכמה זמן, כך שאולי גם בעיה זו תיפתר. ואגב גם לו יש וידאו רק באיכות לא מאד גבוהה. לגבי התמיכה בספריות - אם את מתכוונת לתיקיות זה לא קיים ב-FUSE, רק לפי תגיות (ממה שהבנתי פה בפורום רק לנגנים של iAUDIO יש ניהול תיקיות ויש פה המלצות רבות על ה-i7).

sasiz

New member
מס' שאלות

1.מה זה אומר "תגיות"? 2.האם ה i7 כן תומך בתיקיות והם הוא משמש כמו כל התקן חיצוני אחר או שהוא צריך דרייבר?

or121210

New member
תשובה

1. סידור לפי תגיות זו שיטה שבעיקר חברות הנגנים משתמשות בה, והיא בעצם מסדרת את השירים לפי התגיות בהגדרו של השיר (אומן, אלבום, סגנון, ועוד) 2. I7 כן תומך בתיקיות (כי כל נגני IAUDIO [ועוד מספר מצומצם מאוד של נגנים] תומכים בתיקיות), לגבי דרייברים, אינני יודע.

יאיר B

New member
איפודים עובדים לפי תגיות.

זאת שיטה שמאפשרת לבנות חתכים לפי סוגים שונים של שירים/סוג מוזיקה/אמן וכו'. כשמתרגילם, זה די נוח אבל זה דורש שהתגיות של השירים יהיו נכונות. I7 לא צריך דרייברים או תוכנות להעברה (אלא אם כן אתה משתמש בחלונות 98).

למעלה