עזרה בקניית נגן...

• פותח הנושא S SRV
  • פורסם בתאריך

S SRV

New member
עזרה בקניית נגן...

שלום לכולם, אני מעוניינת לקנות נגן, 20 ג'יגה ומעלה. שהאיכות שמיעה תהיה מעולה, כי המטרה של המכשיר זה לשמוע מוזיקה, ואני לא אוהבת להתפשר על איכות בדברים כאלה. וידיאו לא חשוב לי. אם יהיה רדיו זה יהיה נחמד. מכשיר עם חיי סוללה ארוכים, שאם היצרן מבטיח 14 שעות אז זה יהיה 14 שעות, ולא פחות. שיהיו אוזניות איכותיות.... מכשיר לא גדול מידי. התקציב הוא עד 1500 ש"ח. שיגיע עם מוצרים נלווים, או שהמוצרים לא יהיו יקרים מידי.... אני אשמח להמלצות מכולם!

יאיר B

New member
הרבה דרישות

נגנים בקיבולת גדולה אים הרבה. מי ששולט בתחום זה האיפוד כמובן. יש גרסא של 80GB. היא לא מכילה רדיו. איוכת השמע טובה. האוזניות שמגיעות איתו לא משהו (כמו בכל הנגנים אגב, חוץ מהנגן של MS - הזון). לגבי זמן נגינה: חשוב להבין שהיצרנים מודדים את זמן הנגינה במצבים שלא הגיוניים למשתמש (זה נקרא זמן מעבדה). לכן את אף פעם לא תגיעי בשימוש רגיל לזמן הזה. מה שצריך לעשות זה להוריד כמה שעות מהזמן הזה כדי להגיע לזמן האמיתי. אביזרים: איפוד הוא הנגן עם הכי הרבה אביזרים שיש. לנגנים אחרים אין כל כך הרבה אביזרים (אם בכלל יש להשיג בארץ, באיביי אפשר להשיג הכל). האיפוד בעיקרון מגיע עירום, בלי כלום. אם את רוצה אביזרים אקסטרה - את צריכה לקנות לבד. הערה: האיפוד מחייב שימוש בתוכנה בשם איטיונס להעברת השירים. לא ניתן להעביר שירים בדרך אחרת. הנגן, כמו כל הנגנים האחרים (מלבד איאודיו) לא תומך באפשרות תיקיות אלא רק תגיות. נגנים נוספים גדולים שיש: ארכוס (הם נגני וידיאו בעיקר, גדולים ויקרים), לאיאודיו יש את ה-A2 (נגן וידיאו, גדול יחסית), לקריאייטיב יש את הזן (גם הוא נגן וידיאו). השניים האחרונים עומדים בתקציב שלך.

S SRV

New member
תודה רבה...

2 המכשירים הארונים שציינת הם מצויינים,הבעיה שהם מאוד גדולים, מאוד גדולים ומיועדים בעיקר לוידיאו. לא בטוחה שזה מתאים לי.

tweeg

New member
לדעתי הזן הוא הקטן בין כולם

והוא גם הפלאש היחיד ובעל הסאונד הכי טוב הבעיה שלו היא שהוא עוד לא הגיע לארץ ואין לו כ"כ אביזרים נלווים עוד אפשרות היא הzvm ששוב אין לו כ"כ אביזרים (רק לאיפודים יש)

S SRV

New member
שאלות בקשר לzvm

יש הבדלים בין המכשיר של ה30 ג'יגה למכשיר של ה60 ג'יגה?

S SRV

New member
תודה../images/Emo13.gif

חשבתי שיש איזשהם הבדלים מהותיים ביניהם. אני מחפשת את הנגן המושלם.... ולא נראה לי שיש אחד, כזה... עוד שאלה בנוגע למכשיר, האם ניתן להעביר תיקיות מהמחשב כמו שהם?

יאיר B

New member
מושלם זה עניין של טעם. לכל אחד המושלם הוא אחר

לגבי תיקיות: הרבה משמעות לא תהיה לזה כי הנגן מסדר לבד את השירים לפי התגיות שלהם. אם את רוצה נגן שעובד עם תיקיות - רק איאודיו.

tweeg

New member
אני מסביר את זה גרוע

תיקיות-ממש כמו עוד כונן במחשב,כל הסדר נשמר,אתה יכול לחלק את השירים לכמה תיקיות פשוט וקל תגיות-מיון אוטמטי של הנגן לפי אלבום אומן וכו' כל הסדר נהרס,מאוד בעייתי לשירים בלי תגיות מעודכנות(עידכון אוטומטי עושה בעיות) אבל עם השקעה נכונה הרבה יותר נוח(כי יש לך בעצמם כמה מערכים של תיקיות שאתה שולט בהם) לדעתי האישית תקיות לנפחים גדולים ולתגיות לא מעודענות תגיות לנפחים קטנים(אפילו 2 ג'יגה זה הרבה עבודה) ותגיות מעודכנות

למעלה