עזרה בקניית נגן

yaarix

New member
עזרה בקניית נגן

שלום לכולם. מבקש המלצות על 2 נגנים אחד בסביבות ה200- 300 שקל (בין 2GB ל4G, בטח אפשר רק 2?) השני בין 400 ל500 שקל (אותו סדר גודל של נפח). תודה רבה רבה

yaarix

New member
השוואה בין הנגנים הבאים

בתחום של 200 שקל מה עדיף- סנסה אקספרס או סנסה קליפ (נדמה לי שהוא ללא חריץ הרחבה נכון?) בתחום של ה300 שקל מה עדיף - סנסה E250 או creative zen stone plus? ובתחום של ה400-500 שקל מה עדיף - סנסה E260 או iriver T60? אם יש לכם המלצות אחרות כמובן שאשמח לשמוע תודה רבה רבה

O

omerdav

Guest
אז ככה:

בתחום 200 שקל הקליפ (ללא חריץ הרחבה). בתחום 300 זה קצת בעייתי שכן זה לא אותם שימושים. מה שבטוח,בין שניהם לקריאטיב יש סאונד יותר טוב. אבל זה לא אומר כלום. בתחום 400-500 הייתי אומר E260.

yaarix

New member
קודם כל תודה רבה

האם הקליפ עדיף בהרבה על האקספרס? כי דווקא נראה לי שבגלל הנפח הקטן של המכשירים אולי עדיף כן כרטיס הרחבה. מבחינת התחום השני למה אתה מתכוון שזה לא לאותם שימושים? בסה"כ הנגן צריך לשמש בעיקר ואולי אפילו רק לשמיעת מוזיקה. ד"א לקריאייטיב יש חריץ הרחבה? תודה רבה

O

omerdav

Guest
הקליפ עדיף מבחינת סאונד

אם נפח יותר חשוב לך מסאונד לך על האקספרס שאפשר להרחיב. הקריאטיב שנתת הוא נגן שמיועד לריצה,בעוד ה-E250\E260 הם נגנים שיש בהם אופציה להצגת וידאו וזה הייעוד העיקרי שלהם. אם אתה מחפש נגן שמיועד לפעילות ספורטיבית נטו לך על הקריאטיב. אם אתה מחפש נגן שמציג גם וידאו אז לך הסאנדיסק. בכל אופו הקריאטיב עולה על הסאנדיסק באיכות השמע. הסאנדיסק עולה על הקריאטיב מבחינת מסך (ברור) וסוללה בעיקרון.

למעלה