עזרה בקניית נגן-

MorningGlory

New member
עזרה בקניית נגן-

היי :) אני רוצה לקנות נגן חדש ואני אשמח אם תוכלו לעזור לי . מה שאני רוצה בו זה- -2-4G -סוללה נטענת -סאונד טוב -מסך תצוגה נחמד- לא שחור-לבן אלא צבעוני. וכמובן שלא יקר מידי... הסתכלתי על כמה נגנים של קריאטיב והם נראו נחמד אבל אני לא יודעת מה לבחור... תודה

O

omerdav

Guest
תקציב מדויק?

זה לא חייב להיות על השקל,אלא לפחות באיזור - כמו עד 300,מ-300 עד 500 וכן הלאה. את צריכה להגיד - האם את צריכה עיברית? מה לגבי וידאו? רדיו? הקלטה? יש בערך 50 נגנים טובים שיש להם 2-4 ג'יגה. אני לא אתחיל למנות כי זה ייקח שנים. כדי לקבל מושג: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/articles/default.asp?forumId=1292&c=5908&sc=3356&ssc=0 תהיי יותר ספציפית ונוכל להמליץ לך על נגן מתאים.

MorningGlory

New member
מגדירה-

באמת שכחתי לציין שאני רוצה MP3 ולא 4. עברית, רדיו והקלטה לא חשובים לי. מחיר בסביבות 300-500 וכמה שיותר שעות השמעה לסוללה.

tweeg

New member
אז ככה:

ב700 יש לך נגן טוב של 60 שעות בטריה בתקציב שלך יש את הF2 והM3 והE200 עם 20 שעות בטריה זה בערך זהו

O

omerdav

Guest
יופי. Meizu M3 זאת הבחירה

עונה יופי על הדרישות. עולה 390-490. (המחיר הנמוך זה 2GB,המחיר הגבוה זה 4GB). שימי לב שבמחיר 660 את יכולה לקבל כמו שטוויג אמר את ה-Iaudio i7 שיש לו את הסוללה הכי חזקה בנגנים,בעיקרון. 60 שעות מוזיקה.

MorningGlory

New member
תודה. ועוד שאלה-

תסלחו לי על הבורות, אבל MEIZU זו חברה שאפשר לדעת שהנגן שלה איכותי? בבאג נותנים את ה4G ב432 ש"ח אז כנראה ששם אני אזמין.

O

omerdav

Guest
Meizu ממוקמת מעל סאנדיסק בעיקרון

כשסאנדיסק היא חברת הבסיס מעל נגני מדבקה. אל תשכחי להזמין כיסוי סיליקון לנגן - שימושי.

למעלה