עזרה בקנייה

Jollibee

New member
עזרה בקנייה

שלום, אני לא מבין כלום בתופים ומחפש מתנה לחבר שמתחיל ללמוד. מישהו יכול לתת לי כיוון ? - חברה מומלצת למתחילים - איזה תופים צריך - תקציב - איפה מומלץ לקנות תודה.

Gutterball

New member
אוקיי

-חברה מומלצת לתופים: תכל'ס יש מלא חברות וכולן מתאימות למתחילים, רק צריך להיזהר מהחברות המתפרקות האלה כמו נגיד SX. חברות טובות שתיתקל בהן: TAMA, Pearl, Ludwig, Premier, Gretch, Yamaha ועוד ועוד. -איזה תופים צריך - מערכת בסיסית כוללת ארבעה/חמישה תופים, וכוללת: סנר, תוף באס, טמטם אחד [או שניים] וטמטם גדול אחד שנקרא פלור טום. בנוסף יש גם מצילות [בסיסיות - הייהט, רייד וקראש]. תקציב- תלוי בך... הייתי ממליץ לקנות מיד שניה, כי המחיר הרבה יותר זול ותוכל לקנות מערכת יחסית טובה שהיא גם מעבר למתחילים באותו כסף שהיית קונה בחנות מערכת ממש למתחילים [אפילו פחות לפעמים]. כמה אלפים, בכל מקרה. איפה מומלץ לקנות: יד שניה כאמור, או בחנויות המוזיקה המובילות. אגב - מערכת תופים זה עניין של טעם אישי, ככה שכדאי לשקול להביא את החבר איתך. וכדאי לקנות בעזרת מתופף מבין כדי לא ליפול על דברים מעפנים.

kfirshap

New member
חשוב לי לחזק

קחי איתך מתופף בעל נסיון של כמה שנים לפחות, שיעזור לך לבחור מערכת נורמאלית ולא חרטא. זה עניין של כמה אלפי שקלים.

למעלה