עזרה בקנייה

Liorking

New member
עזרה בקנייה

יש לי כרטיס לקניית 2 דיסקים בטאוור רקורדס, אני מתלבט בין כמה: Santana - Caravanserai Grateful Dead - American Beauty Stone Roses - Stone Roses Funkadelic - Maggot Brain OR One Nation Under A Groove

yotamn9

New member
Return To Forever - Romantic Warrior

עזוב את כל מה שרשמת. אם אתה אוהב פיוז'ן אתה חייב את זה. צ'יק קוריאה ואל דימאולה+עוד שני נגנים תותחים שאני לא זוכר. פשוט מעולה. [ותודה רבה לעדי על ההמלצה].

epitaph

New member
לני וויאט וסטנלי קלארק...

אחת מחטיבות הקצב הגדולות לדעתי. דווקא סטנלי קלארק היה אמור להיות יותר מוכר מדיאמולה כי הוא כמו צ'יק קוריאה היה חלק מכל ההרכבים של Return To Forever. שמח שאהבת את האלבום.

Liorking

New member
מתי אמרתי שאני אוהב פיוז'ן?!

למען האמת ההיפך הוא הנכון - אני די לא אוהב פיוז'ן. שמעתי גם את Romantic Warrior ולא אהבתי, זה סתם מוזיקה שכלתנית שעושה חור בראש, אין טיפת רגש ומיץ.

yotamn9

New member
לא לאהוב זכותך

אבל קשה להגיד שאין שם רגש. בייחוד לאל דימאולה.

yotamn9

New member
אגב, לא אמרתי שאתה אוהב פיוז'ן

אמרתי "אם אתה אוהב פיוז'ן".

epitaph

New member
מבין מה שהזכרת...

הייתי הולך על הראשון של פאנקדליק ועל סנטנה. האלבום של הגרייטפול דד זה מתקופת הפולק שלהם שפחות אהובה עליי (אם אהבת את Deadman's Working בטוח תאהב את זה). הסטון רוזס נחמד אבל אישית לא התלהבתי ממנו במיוחד. בכל מקרה, ההמלצה של יותם הכי שווה.

Liorking

New member
עכשיו יותר קשה

החלטתי לקנות משהו ישראלי, אז אני מתכוון לקנות דיסק של פאנקנשטיין. עכשיו נשאר דיסק אחד והבחירה גורלית מתמיד...

למעלה