עזרה בקנייה

eran898

New member
עזרה בקנייה

שלום. אני רוצה לקנות גיטרה חשמלית אבל יש לי כמה בעיות בלהגיע להחלטה חח.. אתמול היית בכלי זמר וניסיתי כמה ג'קסניות ואיבנז אחת והמסקנה היחידה שלי היא שחוץ מהג'קסון קלי כולן נשמעות אותו הדבר ונוחות בטירוף חח.. אבל הבעיה היא כזאת שיש לי משהו שמוכר לי גיטרה ג'קסון PC3 פיל קולין סיגנטור בעלת פיק אפים של EMG 85 (עולים 1600) וקייס קשיח ב2700 הבעיה שלי שאין ממש ביקורת על הגיטרה הזאת ואני לא בטוח אם המחיר שווה.. ועוד משהו שאיכזב אותי טיפה שיש לה רק כפתור אחד לווליום(בגיטרות בכלי זמר היה 3 והיה ממש כיף לשחק עם הסאונד).. אז קודם כל השאלה מה אתם חושבים עליה.. ואם אתם מכירים גיטרות יד שנייה בתקציב של 2500 שקל יותר טובות? אהה ומה אתם אומרים על מגבר של פנדר 25R הוא טוב?

Kfitzi

New member
לדעתי?

נגנתי כמה פעמים על הפיל קולין1 - עם הססטיינר - וזאת גיטרה בהחלט איכותית. אני לא יודע איזה דגם בדיוק זה ה3, אבל אני מניח שזאת המקבילה המזרחית לגירסא האמריקאית היקרה. המחירים ברשת של הPC3 זזים באיזור ה 400-600 דולר. (של ה1 הם יותר לכיוון ה2,000) ככה שגם המחיר שהוא מציע זאת לא מציאה מדהימה. למרות האי אמ ג'י - שלדעתי טומנים בחובם יותר חסרונות מיתרונות. האי אמ ג'י - חד גוניים שזה מכאיב. יש לי גיטרה עם צמד אי אמ ג'י (81 ו 85) משהו כמו 7 שנים. בהתחלה התלהבתי מהם חבל על הזמן. היום הגיטרה הזאת משמשת רק לדבר אחד. דיסטורשן כבד, במצבים ספציפיים כשאני מנגן קאברים לזאק ווילד ולאין פליימס (וזה קורה פעם בשנה). חוץ מזה, כלום. אבל בשורה התחתונה, אתה צריך לאהוב את הגיטרה. אם תנגן על הPC3 ותאהב אותה - אז שום הסבר הגיוני לא ימנע ממך מלקנות אותה. מילה אחת על הג'קסונים הפשוטות - יש יותר טובות מהן. ב 2500 ליד שנייה, אפילו הייתי ממליץ על פנדר לפני שהייתי ממליץ על ג'קסון חדשות. הן ממש לחברה צעירים שמחפשים גיטרות "מטאל" ואחרי שנתיים מנסים למכור אותן בכל נפשם. רחרח. יש הרבה אנשים שעובדים בחופש וחוסכים כספים לקראת החלפה של גיטרה, לרוב זה מלווה במכירה של הגיטרה הקודמת. ככה שלוחות היד שנייה צריכים להיות עמוסים בימים אלו. קח בחשבון שזה שיש הרבה מוכרים לרוב מעיד על זה שיש הרבה קונים. מגברי הפנדר הזולים (הסוליד סטייט והמנורות הקטנים) - לדעתי זאת ההונאה הגדולה בעולם היום. קופסאת פח עם לוגו. עושים לי חררה. שווה לבדוק מגברים של קרייט, ריוורה, לייני, ווקס, אורנג', רנדל, קאסטום, פיווי וכד' - לפני שהולכים על מגברי פנדר שכאלה.

קבל טיפ

כל פעם שאתה רוצה לקנות משהו שקשור לגיטרה, כנס ל- www.ultimate-guitar.com תעשה בבחירה של מה אתה מחפש REVIEWS, תקליד את השם של מה אתה מחפש. ותחפש. זה לא מסובך, ויש שם ביקורות על כל מה שתחפש בד"כ.

eran898

New member
תודה על התגובות

במיוחד לך Kfitzi .. למרות ששאלתי במקום אחר והרבה המליצו לי עליה ואמרו שהמחיר טוב.. אני נוטה להאמין למה שאתה אומר כי אתה מפרט ומנמק את הטענות שלך בניגוד לכל שאר האנשים!. אני אשמח מאוד אם תפרט או יותר נכון תמליץ לי על סוגי מגברים וגיטרות.. ולאלולי.. גם אני מכיר את האתר הזה ויש גם עוד אחד גדול עם מלא ביקורות הבעיה היא שאין ביקורות על הPC3 ובאולטיימיט אין אפילו על PC1 שזה ביכלל מוזר...

van halen

New member
"ה"-אתר לבקורות על גיטרות וכלי נגינה

כמובן שזה הרמוני סנטרל. כמו שאמר קפיצי, אחרי כמה חודשים אתה תשתעמם ממנה (לדעתי). גם אני קניתי ג'קסון כזאת (DXMG) ואחרי חצי שנה לא יכולתי לסבול אותה. העפתי אותה וקניתי סטראט אמריקאית. בלי צחוק, זה היה אחד הימים המאושרים בחיי. כמובן שזאת רק המלצה, יכול להיות שהג'קסון זה בדיוק מה שאתה מחפש. שיהיה בהצלחה על כל מקרה.

למעלה